65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

The Sands at Nomad har en førsteklasses beliggenhed direkte ud til den skønne 25 km. lange, hvide sandstrand ved Diani Beach, omgivet af grøn, frodig vegetation og med udsigt til det turklisfarvede indiske ocean. Bedre bliver det næppe på de kanter. The Sands at Nomads ligger blot 45 km. fra lufthavnen i Mombasa og blot 2 km. fra den lille by Diani med forskellige små butikker.

The Sands at Nomads var Kenya-kystens første Boutique Hotel og er en fredfyldt, afstressende oase med et individuelt tilsnit i indretning og stil.

Hotellet er et mesterstykke af den lokale kunstner, Mario Scianna, med den unikke fusion af håndskåret, poleret mahogni, vajende sejl, klassisk venetiansk stuk og traditionel swahili arkitektur, som skaber en helt særlig atmosfære.

Resortet har nyligt renoveret værelserne og tilbyder nu i alt 37 rummelige og smagfuldt velindrettede værelser med alle moderne faciliteter og komfort.

Alle værelser er non-smoking værelser og indrettede med kontrollerbar A/C, loftsvifte, elektronisk sikkerhedsboks, mini bar (indholdet er tilkøb), hårtørrer, telefon og gratis Internet. Der er 7 forskellige værelsestyper:

Sea Breeze værelser, som ligger i hotellets hovedbygning. Disse værelser (18 stk.) har egen balkon og vender mod havet, men har dog ikke havudsigt. Nogle af disse værelser har døre imellem sig; ideelt for familier

Ocean View Suites. Disse suiter (3 stk.) er blot få skridt fra havet og stranden. Disse suiter er rummelige med 1 soveværelse og en seperat dagligstue/opholdsrum. Udover standardtilbehøret får I her også badekåber, slippers, gratis vand på flaske og en terrasse, der vender ud mod havet.

Ocean View Family Suites. Disse suiter (3 stk.) har 2 soveværelser, men har ellers samme indretning som Ocean View Suites. I tillæg har disse suiter private solsenge i den private have foran suiterne.  

Ocean View Superior Suites. Disse suiter (3 stk.) ligger på førstesalen og har en fantastiske udsigt til havet fra suitens balkon. Der er blot 20 m. til stranden herfra. Disse suiter har et kombineret opholdsrum/soveværelse, et badeværelse med badekar og brus, et seperat toilet og en terrasse med jacuzzi.

Beach Cottages. De 7 strandhytter ligger direkte på stranden, hvor gæsterne kan gå direkte ud på den hvide sandstrand. Samme indretning og tilbehør som Ocean View Suites. De stråtækte hytter har en helt særlig hyggelige atmosfære og ikke mindst unik placering.

Superior Beach Cottage Suite. En rummelig villa i to etager med privat have med udendørs bruser og jacuzzi. Her kan man være helt ugenert og privat. Villaen store terrasse har uhindret udkig til den tropiske have med Baobab-træer og til havet. Villaen er helt unik med indretning med antikke Swahili møbler, badeværelse med seperat toilet og ikke mindst den særegne tagkonstruktion, hvorfra regnvand flyder ned i en mini-have i centrum af villaen.

The Colobus Suite & The Master Suite. Disse to suiter ligger i hovedbygningen. Ligner indretningsmæssigt Ocean View Suiterne, men er større og med en stor terrasse. I Master Suiten er der i tillæg en jacuzzi.

Andre faciliteter på hotellet:

 • Døgnåben reception
 • TV-lounge med et lille bibliotek og en Internet-café
 • The Rivas Pool Bar
 • Rivas Fine Dining Restaurant
 • Stor, ferskvandspool med en dybde på 5 m. omgivet af tropisk vegetation
 • Spa-området Forest Breeze med forskellige behandlinger inkl. massage og skønhedsbehandling
 • Solstole, parasoller, håndklæder, som er gratis
 • Nomad Bar & Restaurant med et stort udvalg af tropiske cocktails, pizza, pasta, frisk fisk og andet godt fra havet & og andre internationale specialiteter. Her er ligeledes et pænt udvalg af vin og spiritus.
 • PADI dykkerskole
 • Vandaktivitetscenter
 • Butik/gavebutik
 • Yoga/Zumba platform
 • Der modtages Visa, Mastercard og American Express 

Læs mere om Kenya-kysten. 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: