65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Om hotellet

The Sands at Nomads var Kenya-kystens første Boutique Hotel og er i tråd med hele "boutique-konceptet" en fredfyldt, rolig oase med et individuelt tilsnit i indretning og stil.

Hotellet ligger på nok de bedste strandmeter på Kenyas kyst og kan prale med en uforlignelig udsigt til det turkisfarvede ocean.

Hotellet er et mesterstykke af den lokale kunstner, Mario Scianna, med den unikke fusion af håndskåret, poleret mahogni, vajende sejl, klassisk venetiansk stuk og traditionel swahili arkitektur, som skaber en helt særlig atmosfære.

Resortet har i alt 37 værelser lige fra standard værelser til luksussuiter, men alle med et individuelt twist og særegent udtryk. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, safety-box, mini-bar (mod betaling), hårtørrer, telefon og gratis internet. 

Lækker restaurant og bar med flot køkken, hvor I kan nyde tropiske drinks, fisk, pizza, pasta og andre internationale specialiteter. På resortet finder I også en dejlig pool med en imponerende dybde på 5 m! Nok det dybeste på Kenya kysten.

På The Sands at Nomads er der også mulighed for massage (mod betaling). Endvidere er der et væld af aktiviteter såsom, stand-up paddling, yoga, Zumba, snorkeling, golf (8 km. væk) mm.

Læs mere om Kenya-kysten.