65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til New York

New York City er en hel verden i sig selv - uanset om I er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber, alverdens restauranter, særegne udstillinger eller shopping, der kan opfylde alle ønsker og tømme enhver pengepung. På en rejse til New York oplever I en etnisk smeltedigel, hvor det er muligt at vandre fra "Little Italy" til Chinatown", til det originale New Yorker kvarter på få timer.

New York er en af de byer, som man SKAL se mindst een gang i sit liv. En storby der altid fascinerer og overvælder - en levende by, der aldrig sover, og hvor alt det bedste fra USA er samlet. Byen besidder en uimodståelig tiltrækningskraft og har en vidunderlig kulturel mangfoldighed, og for newyorkeren findes der ikke noget skønnere sted i denne verden.

Skyskraberne står tæt på Manhattan i et kvadratisk opbygget gadesystem med nummerede gader på tværs og avenuer på langs. Det hele brydes af den enorme Central Park midt på Manhattan. Det meste sker syd for Central Park hele vejen ned til sydspidsen i forretningskvarteret med Wall Street og Ground Zero.

'Hovedvejen' ned gennem Manhattan er Broadway, der undervejs går gennem Theatre District og Times Square. En lang gåtur ned ad Broadway giver et godt indblik i New Yorks mange forskellige områder, hvor kulturer fra hele verden lever fredeligt side om side.

Hos BENNS får I skræddersyede rejser til New York med fokus på oplevelser. Vi hjælper gerne med at finde billige flybilletter til New York, fra enten Kastrup eller Billund, med ankomst i en af de store lufthavne med velklingende navne som La Guardia, Newark og ikke mindst JFK.

 

I har ikke været i New York, hvis I ikke har...

  • ... set Frihedsgudinden, der også var det første syn, som mødte de europæiske immigranter, når de havde krydset Atlanten på jagt efter en ny og bedre fremtid.
  • ... tilbragt en eftermiddag i Central Park, som er et vidunderligt åndehul midt i byen og et godt sted at betragte newyorkerne.
  • ... besøgt Metropolitan Museum of Art, der er et af verdens førende kunstmuseer.
  • ... taget turen over East River ad Brooklyn Bridge. Det tager cirka en time at gå frem og tilbage.
  • ... taget turen til toppen af Empire State Building, hvor du fra observationsdækket på 86. etage har en fantastisk udsigt over byen. Bare rolig, der er elevator...
  • ... lagt vejen forbi hovedbanegården Grand Central Terminal, som på trods af New Yorks mange spektakulære bygningsværker af mange regnes som byens største arkitektoniske bedrift.
  • ... besøgt det naturhistoriske museum American Museum of Natural History, der i sig selv rummer oplevelser nok til en hel uge.
  • ... stået på pladsen ved Ground Zero, hvor World Trade Center lå indtil det tragiske terrorangreb 11. september 2001, og fornemmet stemningen omkring dette unikke sted.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i New York. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Se den smukke Brooklyn Bridge - Rejser til New York
Se den smukke Brooklyn Bridge - Rejser til New York
Travel Times Square i New York
Travel Times Square i New York
Se Frihedsgudinden i New York
Se Frihedsgudinden i New York
Central Park - den grønne oase midt i New York
Central Park - den grønne oase midt i New York
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: