65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

En nydelig turkis lagune og vulkaner som stiger op i det fjerne – InterContinental Tahiti Resort & Spa er det perfekte udgangspunkt for din ferie i Fransk Polynesien.

En tropisk stillehavsdrøm

Resortet ligger på hovedøen, kun to kilometer fra lufthavnen og byens shoppingsteder. Her bliver du mødt af en frodig tropisk have på 25 hektar, omgivet af det indbydende hav. Stedet tilbyder blandt andet bungalows bygget over vandet og værelser med udsigt til lagunen eller haven. Dette er kort sagt et vaske ægte ferieparadis!

Feriestedet har to nydelige infinity pools, omkranset af farverige planter og høje palmer. Resortet byder på et stort udvalg af aktiviteter og faciliteter, med lokale restauranter og pulserende tropiske barer. Slap af i lobbybaren med en god drink, nyd en romantisk middag på Le Lotus Overwater Restaurant, eller bevæg jer til rytmerne på Tiki Bar. Ikke mindst må I unde jer selv en magisk spabehandling!

Stilfulde værelser

InterContinental Tahiti Resort & Spa har hele 246 rummelige værelser med en polynesisk atmosfære – perfekt til en afslappende ferie. Alle værelserne har aircondition samt balkon eller terrasse, bad med bruser og badekar, hårtørrer, TV, safety box, minibar og meget mere.

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Fransk Polynesien

Få skræddersyet rejsen til Fransk Polynesien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Fransk Polynesien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: