65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Aberdare

Aberdare-parken ligger ca. 180 km. nord for Nairobi og udgør ca. 766 km2. Parken inkluderer dele af den 4000 meter høje Aberdare bjergkæde, som er en del af Kenyas Centrale Højland. Aberdare-skoven ligger nær Mount Kenya og tilsammen udgør disse to parker næsten 1500 km2 storslået safariterræn. 

Området er specielt kendt for sine vidunderlige muligheder for vandreture samt for indkvarteringerne i de såkaldte "Tree Top" hoteller. Grundet den tætte skovvækst er det vanskeligt at se dyrene på traditionelle Game Drives, derfor ser I dem bedst i forbindelse med ophold på et Tree Top hotel. Hotellerne ligger langt inde i skoven og er bygget på pæle meget nær de vandhuller, hvor dyrene kommer og slukker deres tørst. På den måde har I et førsteklasses kig til det rige, fascinerende dyreliv, der udspiller sig på disse steder.

I dagtimerne kan I opleve bøfler, elefanter, antiloper, vandbukke og mange af skovens fugle. I tusmørket og i nattetimerne er det andre dyr, der flokkes omkring vandhullet, nogle for at slukke tørsten, andre for at stille sulten. Det er altid en spændende oplevelse at overnatte på et Tree Top hotel, hvor I har lejlighed til at betragte dyrene gennem længere tid end ellers. Indkvarteringen er komfortabel, men I skal regne med nogle kolde nattetimer, når I sidder ude og iagttager ved vandhullet.

Game Viewing på nært - og sikkert - hold er målet her og beliggenheden kun 3 timer fra Nairobi gør dette til et glimrende sted at have sin første overnatning og sine første dyreoplevelser på safarien. Dyrearter/-forekomster i Aberdare er bl.a. kæmpe skovsvin, elefanter, bøfler, løver, leoparder, vandbukke, varianter af aber og naturligvis et rigt fugleliv. Og er I heldige, kan I opleve det sorte næsehorn og den meget sjældne bongo-antilope. I de lavere beliggende regioner finder man regn- og bambusskove, hedelandskaber, vandfald samt floder og damme fyldt med ørreder. Skoven er vandforsyning til hele lokalområdet og Nairobi.

 

Mt. Kenya

Mount Kenya National Park ligger ca. 180 km. nord for Nairobi. Parken er etableret rundt om Afrikas næsthøjeste bjerg (og Kenyas højeste) Mount Kenya, som er en gammel vulkan og måler 5199 m på sit højeste punkt. Mount Kenyas sneklædte tinde står som stor kontrast til de omkringliggende tørre, rødligt farvede græssletter. Bjerget skræver sig over ækvatorlinjen og byder på et af verdens sjældenheder - ækvatorial sne. For den lokale befolkning, Kikuyuerne, er bjerget helligt, da det siges at være hjemsted for en af deres guder.

Fra 2200 m. og opefter er bjerget udlagt som nationalpark. Første del af bjerget er tæt vegetation, hvor elefanter, bøfler og antiloper stortrives, hvilket kan opleves på nærmeste hold ved et ophold på de berømte Tree Top hoteller. Sammen med Aberdare-bjergkæden udgør Mount Kenya de højeste punkter i landets centrale højland. Parken er et yndet mål for klatrere og bjergbestigere. En safaritur hertil garanterer en anderledes oplevelse end de traditionelle, klassiske safariture. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Aberdare National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Kenya her. 

Mt. Kenya tidligt om morgenen
Mt. Kenya tidligt om morgenen

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • The Ark

    The Ark er en helt unik safari lodge - intet mindre. Beliggende midt i Aberdare nationalparken og anlagt direkte ved et vandhul og med et såkaldt saltslik, s...

    Læs mere
  • Sweetwaters Serena Camp

    Fantastisk beliggende camp i et lille område i Rift Valley mellem Samburu og Lake Nakuru. Området hedder Ol Pejeta og har meget få besøgende, af den simple å...

    Læs mere
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: