65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Sweetwaters Serena Camp

Fantastisk beliggende camp i et lille område i Rift Valley mellem Samburu og Lake Nakuru. Området hedder Ol Pejeta og har meget få besøgende, af den simple årsag at denne lodge er den eneste i området.

Det betyder samtidig at her er mulighed for lidt andre aktiviteter end ved andre lodges. Bl.a. at besøge Kenyas eneste chimpansereservat, hvor man arbejder med rehabilitering af chimpanser som bl.a. har været udsat for illegal handel.

Man indkvarteres i luksustelte og har adgang til restaurant og bar i hovedhuset, hvor der er udsigt til et vandhul, der tiltrækker masser af dyr.

 

Værelser

At sove i telt er en helt unik oplevelse – man kommer helt tæt på den afrikanske nat, på duftene og på lydene.

Teltene er dog lidt mere veludstyret, end hvad vi er vant til fra almindelige telte. Her findes eget toilet, brusekabine, badeartikler, hårtørrer, egen terasse samt muligheden for at lave en kop kaffe eller the.

 

Spise og drikke

Opholdet er med helpension, og alle måltider indtages i Rhino Room – den hyggelige restaurant, der ligger med en fantastisk udsigt over landskabet. Her kan du i ro og mag nyde morgenmad, frokost og aftensmad.

Efter middagen er det fristende at snuppe sig en sun-downer i baren The Water Hole. Den hyggelige bar byder på kolde drinks, god atmosfære og udsigt til vandhullet.

 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: