65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Masai Mara

Dette enorme område med bløde græssletter spættet med akacietræer og kæmpemæssige horder af gnuer og zebraer er den ultimative Afrika-kliché. Men for en gangs skyld lever virkeligheden op til drømmebilledet, og Masai Mara er for masser af mennesker ikke blot højdepunktet for deres Afrika eventyr, men den egentlige årsag til at de kom her i udgangspunktet.

 

Masai Mara, indbegrebet af safari

Masai Mara er juvelen blandt Kenyas mange safariparker og regnes generelt for et af de fineste steder i verden, hvor man kan se de berømte Big 5. Samtidig er Masai Mara, sammen med det nærliggende Serengeti National Park i Tanzania, hjemsted for den årlige vildtvandring, hvor mellem 1-2 millioner gnuer og zebraer vandrer mellem Serengeti og Masai Mara i en evindelig cyklus.

 

Vildtvandringen

Vildtvandringen er en kæmpeattraktion, som tiltrækker tusindvis af gæster hvert eneste år. Dyrene er i Masai Mara i perioden fra juli – oktober og i Serengeti fra november – juni. Særlige højdepunkter er dels i februar, hvor de mange gnuer føder deres nyfødte kalve, og dels i juli måned, hvor gnuerne skal krydse Mara-floden mellem Serengeti og Masai Mara.

Et skue, der ikke kun følges af turister, men også af de mange rovdyr, der altid er lige i hælene på gnuerne og zebraerne.

Masai Mara ligger i selve Great Rift Valley, og har sit navn efter Masai-folket, der lever i området, side om side med de vilde dyr. Intet sted i verden er mængden af vildt større end her, og her er konstateret 95 forskellige slags pattedyr, padder og reptiler og intet mindre end 452 forskellige fuglearter, heraf 53 arter af rovfugle.

 

Uovertruffen koncentration af Big 5

Koncentrationen af dyr i Masai Mara er uovertruffen og især koncentrationen af ‘The Big Five’ - løve, leopard, bøffel, næsehorn, elefant - er ekstraordinær høj her. De store katte - løver, leoparder og geparder, ses i store mængder, og ved Mara-floden lurer krokodillerne.

Den naturlige aktivitet er Game Drives morgen, middag og aften, men andre aktiviteter kunne være ballonsafari over savannen, besøg i en Masai landsby, walking safaris og måltider i bushen.

 

Fakta om parken


Parkens størrelse: 1510 km2 i 500 – 700 moh
Parkens beliggenhed: 270 km sydvest for Nairobi
Bedst at besøge: Godt hele året rundt, dog bedst fra juli/august til oktober

Hvorfor Masai Mara:

 • Vildtvandringen
 • De enorme mængder af dyr
 • Gode muligheder for at se the Big 5

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Masai Mara. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Kenya her. 

 

Giraf på savannen i Masai Mara
Giraf på savannen i Masai Mara
Gepardfamilie
Gepardfamilie
På safari i Masai Mara
På safari i Masai Mara
Masai i Masai Mara
Masai i Masai Mara

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Keekorok Lodge

  Kenyas måske mest legendariske lodge og i hvert fald Masai Maras ældste, er Keekorok, der ligger i et fantastisk vildtrigt område af Masai Mara, blot ca. 280...

  Læs mere
 • Ashnil Mara Camp

  Ashil Mara Camp er placeret i hjertet af Masai Mara, på første parket ved Mara floden, helt optimalt for en førsteklasses safari. Ashnil Mara Camp er forhold...

  Læs mere
 • Governors' Camp

  Stedet, hvor Governors' Camp ligger er helt magisk! Så magisk, at stedet for mere end 100 år siden blev reserveret eksklusivt til den engelske guvernør i Ken...

  Læs mere
 • Mara Serena Lodge

  Beliggende dybt inde i Masai Mara Game Reserve ligger den særdeles glimrende Mara Serena Lodge. Anlagt på en bakketop ligger lodgen med en helt fantastisk ud...

  Læs mere
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: