65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om safaricampen

Eagle View er en af Basecamp Explorers fem lejre i Kenya, grundlagt af nordmanden Svein Wilhelmsen. Denne luksus-økocamp ligger placeret på toppen af en bakke i det private naturreservat Naboisho Conservancy. Her venter førsteklasses service, god mad og luksuriøse telte.

Campen har med sine økologisk-arkitektoniske innovationer skabt de perfekte rammer for en afslappende atmosfære, kombineret med en unik udsigt til dyrelivet på savannen i Naboisho Conservancy. Fra Eagle View kan I se ned på et vandhul, hvor I blandt andet kan opleve elefanterne, antiloperne og girafferne, som kommer her hver dag for at slukke tørsten.

Her er der 9 dobbelttelte, placeret på platforme. Tre af teltene er perfekte for familier med teenagere, da disse har en tilbygning med to senge. Hvert telt er udstyret med:

 • Bio-toilet
 • Indendørs bruser
 • Udendørs bruser
 • Udsigtsterrasse med udsigt over naturreservaterne

 

Dette er inkluderet, når I bor på Eagle View:

 • Fly
 • Safari game drives og guidet walking safari
 • Alle måltider med udvalgte drikkevarer
 • Park- og reservatgebyrer
 • Valgfri picnicfrokost – eller frokost
 • Mulighed for at få te og kaffe serveret i teltet
 • Hvis tilgængeligt: Privat middag på udsigtsplatformen


Naboisho Conservancy

Siden grundlæggelsen af Basecamp Masai Mara har Basecamp Explorer arbejdet tæt sammen med masai-samfundet. I 2010 blev det fællesskabsejede naturreservat Naboisho Conservacy etableret, hvor to af lejrene, Eagle View og Wilderness Camp, befinder sig. Naturreservatet, som grænser op til Masai Mara mod nord, rummer hele 50.000 hektar uberørt vildmarksområde og bidrager til at opretholde økosystemet i Mara, da dyrene her er afhængige af store områder til græsning og jagt.

Basecamp Explorer, sammen med fire andre turistoperatører, betaler masai-folket en månedlig afgift for at kunne leje deres land, baseret på indtægter fra turismen. Naturreservatet kan prale af et voksende dyreliv, herunder geparder, afrikanske vilde hunde, elefanter og løver. I Naboisho finder du faktisk en af de tætteste koncentrationer af løver i hele verden, da der indtil nu er blevet identificeret 70 løver, der lever her.

I Naboisho kan du bl.a. deltage i safari til fods og natlige ture med dyreobservation med erfarne masai-guider og nyde middage under åben himmel midt i 'bushen'. For at give dig eksklusive naturoplevelser, der også tager hensyn til dyrene, er det ikke tilladt at have mange biler kørende på området på én gang.

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: