65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om safaricampen

Wilderness Camp drives af Basecamp Explorer, der blev grundlagt i 1998 af nordmanden Svein Wilhelmsen. Dette er en lejr for jer, der ønsker den autentiske safarioplevelse i enkle omgivelser med en helt særlig ro, langt væk fra hverdagens stress og jag. Her er I nemlig ét med naturen! Lejren ligger i Saddle Valley inden for det privatejede naturreservat Naboisho Conservancy.

Selvom lejren ikke tilbyder prangende, moderne luksus, er der ikke en finger at sætte på hverken servicen eller udvalget af mad og drikke. Wilderness Camp består kun af 8 telte, udstyret med komfortable senge, et privat badeværelse med bio-toilet og traditionelle "safari-brusere".

Dette er inkluderet, når I bor på Wilderness Camp:

  • Fly
  • Safari game drives og guidet vandresafari
  • Alle måltider inklusiv udvalgte drikkevarer
  • Park- og reservatomkostninger
  • Besøg på Basecamp Explorers lokale projekter
  • Valgfri picnicfrokost – eller frokost
  • Te og kaffe serveret i teltet
  • Hvis tilgængeligt: Privat middag under åben himmel

 

Naboisho Conservancy

Basecamp Explorer samarbejder tæt med masai-samfundet, og i 2010 blev masaiernes fælles ejede naturreservat Naboisho Conservacy etableret - en park på hele 50.000 hektar med uberørt vildmark. Naturreservatet, hvor Wilderness Camp befinder sig, grænser op til Masai Mara og bidrager til at opretholde økosystemet i nationalreservatet, da græssende dyr og rovdyr er afhængige af store græsnings- og jagtområder for at overleve.

Masai-folket modtager en månedlig afgift fra Basecamp Explorer for at leje deres land, til gengæld får gæsterne på Wilderness Camp mulighed for at opleve et rigt dyreliv, da naturreservatet blandt andet er hjemsted for elefanter, geparder og afrikanske vilde hunde, samt en af de tætteste koncentrationer af løver i hele Afrika. Indtil videre er der blevet identificeret 70 løver her!

Wilderness Camp tilbyder forskellige og spændende safarioplevelser, både om dagen og om aftenen. Da det ikke er tilladt med mange biler i parken på én gang til game drives, kan I se frem til en eksklusiv safarioplevelse!

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: