65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Keekorok Lodge

Kenyas måske mest legendariske lodge og i hvert fald Masai Maras ældste, er Keekorok, der ligger i et fantastisk vildtrigt område af Masai Mara, blot ca. 280 km fra Nairobi. ”Keekorok” betyder ”overflod” på det lokale maasai-sprog, og det passer perfekt, eftersom lodgen ligger direkte på ruterne for den store vildtvandring mellem Mara og Serengeti, samt nær den store Mara flod og således optimalt i forhold til at opleve dette utrolige naturfænomen. Keekorok er året igennem et af de bedste steder for safari i Kenya.

Keekorok Lodge, der egentligt blev opført tilbage i 1962, blev totalrenoveret for få år siden, og er præget af lokal autencitet i sit design og de materialer, som lodgen er bygget af. Sandsten og cedertræ er det gennemgående tema, og det giver lodgen et dejligt, varmt præg. Her findes naturligvis pool og alle værelser har toilet og bad en-suite, de fleste med udsigt til reservatet og fra de øvrige ser man ud på den store, dejlige have.

Et andet af Keekoroks unikke elementer er den 300 m lange gangbro med en lille bar, der giver uhindret udsigt til bl.a. de mange flodheste, der lever i den lille sø lige ved lodgen. Lodgen har desuden egen landingsbane, så man kan undgå den ret ubekvemme køretur fra Nairobi, og i stedet flyve direkte, om det ønskes.

Læs mere om Masai Mara.

Få din rejse til Kenya skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Kenya

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Kenya.

Vis resultater for: