65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Om campen

Governors Camp består af fire forskellige camps - alle med en skøn beliggenhed ved Mara-floden, i centrum af et af de bedste vildtområder af Masai Mara Game Reserve.

BBC har i mere end 10 år filmet deres verdensberømte serie "Big Cat Diary", netop omkring Governors Camp, hvor vildtlivet er fantastisk.

Lodgen blev etableret tilbage i 1972 og satte straks helt nye standarder for luksus, komfort, service og den gode mad. Stedet er løbende renoveret og hører stadig til noget af det ypperste i Afrika. Governors Camp er flere gange blevet optaget på Condé Nasts' liste over de bedste indkvarteringssteder i verden. Alle faciliteter er under kanvas og herved bevares den autentiske, traditionelle og intime safari-atmosfære.

Belysningen kommer fra gas og parafinlamper og det traditionelle lejrbål, hvor man samles om aftenen.

Alle de rummelige telte har naturligvis eget brus og toilet samt rindende koldt og varmt vand. Trods det, at Il Moran Camp ubetinget er den mest luksusprægede af de fire camps som Governors Camp består af, er BENNS' favorit Little Governors Camp - men uanset valg, er man sikker på at få en utrolig oplevelse og service på første klasse.

Governors er et sted, man vender tilbage til!

Læs mere om Masai Mara.