65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til Frankrig med fagligt indhold

Tag på studietur til Frankrig. Frankrig er er land, som ikke behøver nærmere introduktion.

Forslag for studieture i Frankrig
Læs mere om studietur til Paris
Læs mere om studietur til Strasbourg
Læs mere om studietur til Nice

Vi skræddersyer studieturen i Frankrig alt efter jeres ønsker.

Derfor skal I tage på studietur til Frankrig
Frankrig er indbegrebet af stil, elegance og finesse og berømt for den storladne kultur og historie, forskelligartede regioner med hver deres karakteristika, de karakterfulde vine, gourmet i verdensklasse og ja, den, vil nogen synes, lidt arrogante franske attitude og stil tilsat en charmerende accent.

Frankrig er en sansemættende oplevelse med et utal af varierede oplevelser, der kan skabe rammerne om en succesrig studietur til Frankrig.
Hele Frankrig vil være et muligt rejsemål for en studierejse alt efter rejsens formål, men det er især byer, der er efter spurgte til en studietur til Frankrig.

På en studierejser til Frankrig kan man ikke komme udenom Paris, byernes by. Paris er fantastisk med sine monumentale bygninger, store boulevarder og unikke museer. Som landets hovedstad er Paris ligeledes hjemby for mange store virksomheder og institutioner generelt. Så uanset om man rejser med historie, sprog, samfundsfag eller økonomi vil en studierejse hertil være ideel.

Er man meget interesseret i EU-forhold bør studierejsen til Frankrig nok gå til Strasbourg og er emnet Middelalderkultur er Nice måske sagen.

BENNS har gennem mere end 50 år sendt i tusindvis af skoleklasser på en studietur til Frankrig, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

BENNS skræddersyr jeres studierejse helt efter jeres behov og vi kan lave studierejser til hele Frankrig, men der er dog nogle favoritter, som I kan læse mere om.

Læs mere om studietur til Paris
Læs mere om studietur til Strasbourg
Læs mere om studietur til Nice

Faglighed på Studierejsen til Frankrig

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Frankrig indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vore faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Frankrig

Fra kr.
1.775,-
Egen bus | 6 dage | 3 nætter
  • Storladen kultur
  • Unik historie
  • Fantastiske byer
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Frankrig

Vis resultater for: