65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Irland

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Tag på en studietur til Irland, den grønne ø, og få indsigt i et land, der har måske en af de rigeste historiske levn i Europa.

Forslag til studieture i Irland
Læs mere om studietur til Dublin

Vi skræddersyer studieturen i Irland alt efter jeres ønsker.

Derfor skal I rejse på studietur til Irland
Irland er et spændende land med en stolt historie og kultur, som er perfekte rammer for en faglig studierejse til Irland.

De ældste spor af menneskelig aktivitet i Irland kan dateres til før 7000 f.Kr. De ældste bosættelser, der er blevet fundet er fra 3700 f.Kr. og i bronzealderen (2000-500 f.Kr.) udviklede de bronze håndværk og økser, dolke og guld genstande blev eksporteret til kontinentet.

Irlands historie og kultur er dybt relateret til Kelterne, som var et dominerende folkefærd i Europa det første årtusinde f.Kr. Kelterne kom langt omkring i hele Europa. bl.a. bekæmpede de Romerne og slog sig ned i Spanien. Arkæologiske fund overalt i Europa tyder på en avanceret kultur.

Fra omkring år 800 e.Kr. kom norske og danske vikinger til Irland, og de grundlagde de ældste byer i Irland. De norske vikinger og kongemagt forblev i Irland i lang tid, indtil den engelske invasion under Henrik d. 2. århundreder senere.

Irland var således under britisk herredømme helt indtil 1920. Gennem hele denne lange periode var der konstant modstand og oprør mod den engelske besættelse. Fra 1916 til 1921 var der decideret borgerkrig i Irland, som sluttelig førte til uafhængighed for den største del af Irland, med undtagelse af Nordirland.

Denne deling af landet, som har stærke religiøse undertoner, da irerne er katolske og nordirerne protestanter, har siden martret landet med masser af uroligheder i Nordirland. Trods freden under Tony Blair ulmer der stadig udfordringer, der kommer til syne årligt, når især unionisterne gennemfører deres marcher.

Under alle omstændigheder et dybt fascinerende land med en historie og nogle historiske problemstillinger, som er ideelle som fagligt grundlag for en studierejse til Irland.

Skræddersyede studieture til Irland

BENNS har arrangeret studieture til Irland i over 50 år, så vi ved helt nøjagtigt, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Irland skræddersyes helt efter jeres ønsker og behov og til markedets måske laveste pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Irland af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Dublin, som er Irlands hovedstad og klart landets vigtigste by, historisk, kulturelt og økonomisk. Men andre historiske områder som Galway på vestkysten og Belfast i Nordirland kunne være interessante studierejsemål, især i kombination med Dublin.

Læs mere om studietur til Dublin

Faglighed på studierejsen til Irland

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Irland indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Irland.

Fra kr.
2.675,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Hovedstaden Dublin
  • Fantastisk natur
  • Kombiner med Galway eller Belfast
  • Lang, spændende hisotrie
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Irland

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Irland.

Skræddersyede studierejser til Irland

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Irland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: