65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til Lissabon med fagligt indhold

Lissabon, hovedstaden i Portugal, står omblæst på Rio Tejo flodens bred. Lave, farverige bygninger, fantastiske kirker og pladser, en vidunderlig atmosfære af beskedenhed og en behagelig blanding af arkitektoniske bygningsværker gør byen til et oplagt rejsemål for jeres næste studierejse.

Lissabon er nem at finde rundt i, og byens daglige aktiviteter foregår alle i den nedre del af byen. Klosteret Moisteiro dos Jerónimos er helt sikkert en af Lissabons flotteste seværdigheder. Tæt på ligger Torre de Belém, et tårn i Manueline stil, der tidligere stod midt i Rio Tejo, men nu står ganske nær kysten. Begge seværdigheder er et must på en grupperejse til Lissabon.

Lissabon har et stort antal spændende museer, blandt andet Museu Nacional do Azulejo, Museu Nacional de Arte Antiga og Museu Calouste Gulbenkian. Hertil kommer de gamle kvarterer Bairro Alto og Alfama. Her finder I nogle af Lissabons legendariske smukke huse, katedraler, fantastiske udsigtspunkter; brolagte gader, markeder og intime restauranter, caféer og barer.

Den moderne metro og et fint sporvognsnet gør det nemt at komme fra A til B i denne pulserende storby med omkring 2,5 mio. indbyggere.

Faglige studiebesøg på studieturen til Lissabon.

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til jeres studietur til Lissabon. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Et eksempel kunne være:

Central de Cervejas

Central de Cervejas er en af Portugals større producenter af øl og vand. Fabrikken blev grundlagt i 1934 og ligger ca. 25 km udenfor Lissabon. Virksomheden er en sammenslutning af adskillige bryggerier, der ønskede at producere, markedsføre og sælge de bedste af deres produkter. Læs mere om Central de Cervejas her.

Besøg på en vingård

Tag på et meget spændende besøg på den familieejede vingård Quinta do Sanguinhal. Vingården ligger meget smukt nær Bombarral. Her får I en rundvisning afsluttende med en smagning på deres produkter. Læs mere om besøget her.

Ideer til andre faglige studiebesøg på studieturen til Lissabon

Hvorfor bruge et rejsebureau til studierejsen til Lissabon?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren, bl.a. Lissabon. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg i Barcelona, som vi naturligvis gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere studieturen til Lissabon:

 • 100% Skræddersyet og fleksibelt. Vores produkt er 100% skræddersyet til jeres behov. I finder forslag til en lang række byer her på hjemmesiden, men er også blot det: Et Forslag. For at I kan få en fornemmelse for prisniveau i forhold til jeres budget.
 • Tidsbesparende. Vi gør alt arbejdet for læreren fra ende til anden. At arrangere en studierejse er både en kompleks og tidskrævende opgave. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men ofte kommer de tilbage året efter og får studierejsen arrangeret igen.
 • Sikkerhed. I kan regne med at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftale tid og den aftalte pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. Vi er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder en 24H hotline, som I kan bruge under studieturen til f.eks. Lissabon i nødsituationer. Så hjælpen er aldrig væk, og I er ikke alene med evt. udfordringer. 
  Ved at købe studierejsen til f.eks. Lissabon gennem et rejsebureau er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed.
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som altid er vigtig. Giv os muligheden for at arrangere jeres næste studietur til f.eks. Lissabon. Det fortryder I ikke.
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os, for vi har til hele verden. Vi har både de traditionelle studierejser som Berlin, London og New York, men laver lige så gerne Sevilla, Marrakesh og Mumbai. Hele verden er åben.

Overnatning på jeres studietur til Lissabon?

Vi har mange muligheder. Hvad med Safestay Hostel? eller Hans Brinker Hostel? Se alle vore hoteller på hjemmesiden her.

Se vores studieture til Portugal

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på studierejsen til Lissabon, eller andre steder...

Fra kr.
2.545,-
Fly| 5 dage | 4 nætter
 • Portugals imperiale storhed
 • De gamle kvarterer som Alfama
 • Belem-kvarteret
 • Expo-kvarteret
 • Udflugt til kongebyen Sintra
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Safestay Hostel

  +
  +

  Vandrehjem inkl. morgenmad Med mindre end 5 minutters gang til Restauradores pladsen er Safestay Hostel centralt beliggende i Lissabon og alligevel i rolige...

  Læs mere
 • Hans Brinker Hostel

  +
  +

  Vandrehjem inkl. morgenmad Hans Brinker vandrehjem ligger kun små 3 km fra centrum og kun ca. 250 meter fra metrostationen Picoas, hvorfra I hurtigt kommer i...

  Læs mere
 • Hotel Residencial Horizonte

  +
  +

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Residencial  Horizonte er et turistklassehotel, ligger nær den store park, Parque Eduardo. I området er der små kaffebarer,...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Nov. 2018 - feb. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 2.545,-
5 dage | 4 nætter Mar. - okt. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 2.598,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly med afrejse fra København på Economy klasse t/r
 • 4 overnatninger på vandrehjem i flersengsværelser inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Lissabon aktivitetskompendium

Find jeres ekskursioner i Lissabon

Rejseekspert Sanne kan skræddersy studieturen til Lissabon

Skræddersyede studierejser til Lissabon

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Lissabon.

Vis resultater for: