65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Lissabon

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

Tag med BENNS på studietur til Lissabon; Portugals smukke hovedstad, som står omblæst på Rio Tejo flodens bred.

Lave, farverige bygninger, fantastiske kirker og pladser pryder den oldgamle havneby, og den vidunderlige atmosfære af beskedenhed, den behagelige vibe og en unik blanding af arkitektoniske bygningsværker og fascinerende historie, gør Lissabon til det oplagte rejsemål for en faglig studierejse.

Lissabon er nem at finde rundt i, og byens daglige aktiviteter foregår alle i den nedre del af byen. Jerónimos-klosteret er helt sikkert en af Lissabons flotteste seværdigheder. Tæt herved ligger Torre de Belém, et tårn i Manueline stil, der tidligere stod midt i Rio Tejo, men nu står ganske nær kysten. Begge seværdigheder er et must på en studietur til Lissabon.

Den portugisiske hovestad har et stort antal spændende museer, hvoraf nogle af de mest interessante er:

 • Museu Nacional de Arte Antiga (MNAA), det nationale museum for antik og klassiske kunst
 • Museu Nacional do Azulejo, det nationale flisemuseum, hvilket måske kan lyde lidt støvet, men det er bestemt et besøg værd
 • Museu Calouste Gulbenkia, dette fantastiske museum, som er opkaldt efter en kendt forretningsmand og filantro, huser en helt ekstraordinær samling af kunst fra både øst og vest af egyptisk, græsk, romersk, islamisk og asiatisk ophav
 • Museu de Arte, Arquitetura e Tecnologia (MAAT), Lissabons nye, flotte og futuristiske museum, som ligger helt ned til floden. Her kan I opleve kunst og spændende udstillinger indenfor bl.a. arkitektur og teknologi

I tillæg skal I på en studietur til Lissabon også huske at besøge de gamle kvarterer, Bairro Alto og Alfama, som nærmest kan betegnes udendørs museer. Her finder I nogle af Lissabons legendariske smukke huse, katedraler, fantastiske udsigtspunkter, brolagte gader, markeder og intime restauranter, caféer og barer.

Alt i alt er en studierejse til Lissabon et oplagt valg, og den moderne metro og byens fine sporvognsnet gør det nemt at komme fra A til B i denne pulserende og charmerende storby med.

Fagligt indhold på studieturen til Lissabon

Fagligheden er et væsentligt element i enhver studierejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til jeres studietur til Lissabon. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Et par eksempler kunne være:

Central de Cervejas

Central de Cervejas er en af Portugals større producenter af øl og vand. Fabrikken blev grundlagt i 1934 og ligger ca. 25 km udenfor Lissabon. Virksomheden er en sammenslutning af adskillige bryggerier, der ønskede at producere, markedsføre og sælge de bedste af deres produkter. Et spændende besøg på en faglig studietur til Lissabon. Kontakt os for mulighederne om et besøg på Central de Cervejas eller andre virksomhedsbesøg i Lissabon.

Besøg på en vingård

Tag på et meget spændende besøg på den familieejede vingård Quinta do Sanguinhal. Vingården ligger meget smukt nær Bombarral. Her får I en rundvisning afsluttende med en smagning på deres produkter. Kontakt os for mere information om et vingårdsbesøg i forbindelse med jeres studietur til Lissabon.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 63 og få et gratis, uforpligtende tilbud på en studierejse til Lissabon eller klik nedenfor.

 Klik her for tilbud

Hvorfor bruge et rejsebureau til studierejsen til Lissabon?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren heriblandt til Lissabon. Vi kender de krav og behov, der er i denne særlige sektor, og gennem årene har vi bl.a. oplevet et stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på vores studieture bl.a. i Lissabon, som vi naturligvis gerne tilbyder, om ikke andet blot som inspiration til læreren.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere studieturen til Lissabon:

 • 100% skræddersyet og fleksibelt. Vores produkter kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov. På vores hjemmesider finder I en lang række forslag til byer, men det er også blot det: et forslag, så I kan få en fornemmelse af prisniveau, tilbud mv. 
 • Tidsbesparende. At arrangere en studietur er både komplekst og tidskrævende, men ved at lade BENNS arrangere jeres studietur, gør vi alt arbejdet for læreren fra ende til anden. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men de kommer ofte tilbage året efter, og får studieturen arrangeret af os.
 • Sikkerhed. I kan regne med, at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftalte tid og pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. BENNS er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder 24-timers hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Hjælpen er aldrig langt væk, og I står ikke alene med eventuelle udfordringer. Ved at købe rejsen gennem os er I også dækket af Rejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed. 
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som vi altid ved er vigtig. Giv os mulighed for at arranger jeres næste studietur - I vil ikke fortryde det!
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os. Vi har både de traditionelle studierejser til Paris, London og Berlin, men vi laver ligeså gerne ture til fx Toronto eller Bejing - hele verden ligger åben. 

 

Klik her for tilbud

Se vores studieture til Portugal

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
3.495,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Portugals imperiale storhed
 • De gamle kvarterer Alfama og Bairro Alto
 • Belém-kvarteret med Torre de Belem og Jerónimos-klosteret
 • Expo-kvarteret og byens mange museer
 • Kongebyen Sintra
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Blue Sock

  Vandrerhjem inkl. morgenmad Blue Sock er et meget flot og lyst hostel i en moderne stil. Det ligger tæt på centrum af Lissabon omgivet af butikker, caféer, f...

  Læs mere
 • WOT Lisbon Patio

  Vandrerhjem inkl. morgenmad HUB Patio er et nydeligt og moderne vandrerhjem, beliggende blot 3 min. til fods fra metrostationen Picoas. Vandrerhjemmet er bel...

  Læs mere
 • WOT New Lisbon

  Vandrerhjem inkl. morgenmad Et stort “retro hostel” meget centralt beliggende i Lissabon. Vandrehjemmet er placeret i en bygning fra det 18. århundrede, med...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 3.495,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly t/r fra København på Economy klasse, inkl. bagage
 • 4 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på værelset, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Lissabon aktivitetskompendium

Find jeres ekskursioner i Lissabon

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Lissabon.

Skræddersyede studierejser til Lissabon

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Lissabon.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: