65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til USA med fagligt indhold

BENNS skræddersyr jeres studierejse helt efter jeres behov og vi kan lave studierejser til hele USA, men der er dog nogle favoritter, som I kan læse mere om.

Derfor skal I rejse på studietur til USA

USA er de store drømmes land. Her hvor mulighederne er uendelige og den enkeltes ambitionerne vokser helt ind i himlen – næsten. USA sætter stadig dagsordenen for mange ting her på vores klode, det være sig økonomisk, teknologisk, musikmæssigt og på masser af andre områder.

USA er et stort land på mange måder og bare det at få lov til at komme til USA og opleve landets ukuelige optimisme og ’drive’ er stort i sig selv.
USA er naturligt et fantastisk land at opleve og det uanset om man rejser for sig selv eller i en gruppe, som på en studietur til USA.

Hvem vil ikke gerne på en studierejse til USA? For en studietur til USA er for mange den første mulighed for at stifte bekendtskab med landets og især de helt unikke storbyer, som USA er så berømt for.

BENNS har gennem mere end 50 år sendt i tusindvis af skoleklasser på en studietur til USA, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

Kombinér flere byer på studieturen til USA

Det vil være oplagt at kombinere nogle af de amerikanske storbyer, og vi kan foreslå at man kombinerer f.eks. New York og Washington DC eller New York og Boston for på den måde at få det bedste faglige udbytte ud af begge byer.

Vi er klar til at lave en frisk kombination af byer til jeres studierejse til USA

Faglighed på Studierejsen til USA

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i USA indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vore faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til USA

 

Fra kr.
5.315,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • 6 rejsemål i USA
  • Fantastiske byer
  • Kombiner byerne
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i USA

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til USA.

Skræddersyede studierejser til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: