65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til England med fagligt indhold

Tag på studietur til England. Vores store nabo mod vest er stadig et interessant rejsemål for en studierejse. Som Tyskland er Englands umiddelbare fordel at det er let at komme til landet og til særdeles fornuftig pris.

Forslag til studieture i England
Læs mere om studietur til London
Læs mere om studietur til Manchester

Vi skræddersyer studieturen i England alt efter jeres ønsker.

Derfor skal I rejse på studierejse til England
England er et af de mest populære rejsemål for en studierejse, og det er i sagens natur især London, der er trækker, når man skal vælge en by som rejsemål for studierejsen til England.

Hvert eneste år er der mange, mange skoler, der køber en studietur til England og især London, og mange af dem bruger BENNS som arrangører af grupperejsen. For hvis der er noget, vi er gode til, er det studieture, ikke blot til England, men også til hele verden.

England er et utroligt land på mange måder. Fascinerende og ultramoderne storbyer, unikke reminiscenser fra landets imperiale storhedstid, mange UNESCO-beskyttede, unik natur med bjerge og store floder, og ikke mindst – stadig – et økonomisk centrum i Europa med Financial District i hovedrollen.

Så uanset formål, historie, religion, samfundsfag, arkitektur, økonomi eller musik så kan I være sikre på, at en grupperejse til England bliver en succes.

BENNS kan skræddersy en skolerejse helt efter jeres behov, men vi har allerede lavet forslag til mere færdige rejser til de mere populære byer. London kommer man som hovedstad ikke udenom, men også Manchester er i dag efterspurgt, og ikke kun på grund af byens omdømme som fodboldby. Er der andre ønsker til engelske byer, som mål for studieturen til England, så klarer vi også det.

BENNS har gennem mere end 50 år sendt i tusindvis af skoleklasser på en studietur til England, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

Læs mere om studietur til London
Læs mere om studietur til Manchester

Faglighed på studieturen til England

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i England indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vore faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studieturen.

Se alle vores studieture

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til England

Fra kr.
1.998,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Ultramoderne byer
  • Imperial historie
  • Londons økonomiske power
  • Manchesters fodboldmani
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i England

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til England.

Skræddersyede studierejser til England

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til England.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: