65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Kangerlussuaq - med aktivt indhold

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Oplev Grønlands unikke natur med en aktivrejse til Kangerlussuaq i Grønland. En rejse til et helt unikt område af Danmark, som mange drømmer om, men få faktisk oplever.

Muligheden er her med en aktivrejse med BENNS til Grønland.

Unik natur på aktivrejsen

Fra lufthavnsbygden Kangerlussuaq går alle mindre fly ud til de øvrige byer i Grønland, men der er ingen grund til at tage videre. Kangerlussuaq har den eneste direkte vej til indlandsisen, der gør det nemt at opleve Grønlands vidunderlige natur. Tag ud på isen med 4-hjulstrækker, snescooter eller gør, som de indfødte har gjort det i mange år, tag hundeslæden.

Ud over de hvide sletter farer I  med ivrige hunde foran slæden. Sneen knitrer, der som det eneste sammen med hundenes lette vejrtrækning bryder stilheden, mens slæden elegant glider af sted ud i en verden af is.

Mens hundene gør arbejdet, sørger naturen for underholdningen. Mærk hvordan det eventyrlige landskab fylder dig med forundring, mens du ser på Grønlands nok smukkeste kunst. Isskulpturer og monumenter bliver hele tiden skabt af det azurblå vand og solens stråler, som også får kreationerne til at reflekterer i blå og grønne farver, mens I suser over isen.

Et andet stop på jeres vej kunne være 25 kilometer fra Kangerlussuaq, hvor I finder den gigantiske Russel Gletscher. Med ærefrygt står man tilbage, mens den kæmpemæssige isblå klippe brøler på grund af den is, der falde ned. Men den grønlandske natur er meget mere end det.

Unikt dyreliv på aktivrejsen

Hop af slæden, og oplev tundraen omkring Kangerlussuaq, der er berømt for sit dyreliv. Tag på eventyr og mærk den indre jæger komme op i jer, mens I lader kameraerne op til en fotojagt. De store imponerende moskusokser lever her og er ikke så svære at få øje på. Ikke kun fordi, de vejer 350 kilo, men også fordi, der findes over 4.000 af dem omkring Kangerlussuaq. De store pelsede okser lever ikke her alene. Langs tundraen kan I spotte græsende rensdyr, listige polarræve og luftens akrobat havørnen. Og følger I Havørnen ud på havet, kan i være heldige at spotte narrehvaler og hvalrosser.

Det er selvsagt nemmest at spotte Kangerlussuaqs dyreliv om dagen, men om natten udspiller sig et andet liv. På den mørke himmel, efter solen går ned, mødes I med et hypnotiserende lysshow uden lige. Det fængslende og imponerende naturfænomen nordlys skal man opleve. Et væld af farver bryder frem i mørket og driver frem og tilbage på himlen som et sjal i vinden, mens tiden står stille.
 
Når du tager på skolerejse eller grupperejse i Kangerlussuaq får du en unik rejse ind i en enestående natur, der byder på majestætiske gletsjere, hurtige hundeslædeture og dristige eventyr i sneen. BENNS tager sig af alt det praktiske, mens du blot skal nyde de mange indtryk på din skolerejse eller grupperejse i eventyrlige Kangerlussuaq.

Ideer til udflugter på aktivrejsen til Kangerlussuaq:

 • Tundrasafari
 • Moskussafari
 • Isfiskeri
 • Hundeslædetur
 • Nordlystur
 • Vandrertur til fossilsletten
 • Tur til Indlandsisen
 • Overnatning i Sisimiut

Skræddersyede aktivrejser til Kangerlussuaq

BENNS har mere end 50 års erfaring i at arrangere studieture med aktivt indhold til en lang række områder i Europa. Vi har allerede udvalgt nogle populære rejsemål på forhånd: Bøhmisk Schweiz, Gardasøen, Færøerne, Cesky Raj, Island og Salzburgerland, som I kan læse mere om her på hjemmesiden. Men mulighederne er mange, og vi sammensætter en aktivrejse helt efter jeres behov og ønsker.

Så falder de nærværende rejsemål ikke I  jeres smag så ring til os og lad os hjælpe jer med aktivrejsen.

Se alle vores studieture

 

 

Fra kr.
4.998,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Unikt dyreliv
 • Fantastisk natur
 • Masser af aktivitetsforslag
Klik her for tilbud

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 4.998,-

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r med afrejse fra København inkl. 20 kg. bagage
 • 4 overnatninger på vandrehjem i flersengsværelser inkl. morgenmad. Dobbeltværelser uden bad/toilet.
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

 

Find jeres ekskursioner i Kangerlussuaq

Vi søger efter rejser til dig...

Rejseekspert Vibeke kan skræddersy aktivrejsen til Kangerlussuaq

Skræddersyede aktivrejser til Kangerlussuaq

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres aktivrejse til Kangerlussuaq.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: