65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Mere faglighed på jeres studietur

En studietur byder på herlige oplevelser og indtryk. Det sociale aspekt er væsentligt, men selvfølgelig skal der være et fagligt indhold på jeres studietur også. Man får nok fri fra skolen, men ikke fri fra undervisningen, der blot flyttes til et andet sted.

En vellykket, udbytterig studierejse kræver derfor grundigt forarbejde, hvor man planlægger et program for de enkelte dage, så både de faglige og de sociale aspekter tilgodeses. Her på siden får I en vifte af forslag til fagligt relevante besøg i forbindelse med jeres studietur. Nogle forslag er oplagte at følge uanset hvilke fag og faglærere, der deltager på turen, mens der i forbindelse med andre forslag må vælges ud og fra alt efter fagområder og særlige faglige mål.

BENNS har mange års erfaring med at arrangere faglige studiebesøg af snart enhver beskaffenhed, og vi har et stort og forskelligartet udvalg af studiebesøg, som kan dække langt de fleste faglige behov. 

Så kontakt vores rejseeksperter og hør om mulighederne for at gøre jeres studietur endnu bedre og med et endnu højere fagligt niveau.

Se alle vores studieture her.

Faglighed på studieturen
Faglighed på studieturen
Faglighed på studieturen til New York
Faglighed på studieturen til New York

Find jeres ekskursioner her

Vi søger efter rejser til dig...

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: