65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Bøhmisk Schweiz med aktivt indhold

Tag på en aktivrejse til det bøhmiske Scweiz. Dette herlige aktivitetsområde ligger i det nordvestligste hjørne af Tjekkiet på grænsen til Tyskland ligger et imponerende landskab. 

Det ”schweiziske” kommer af et besøg i det 18. århundrede af to kunstnere, som synes området mindede om deres kære hjemland. Så er stilen lige som lagt, for selv om bjergene ikke er så høje som Alperne, er det et imponerende landskab, som gennemskæres af Elben, som stille flyder nordpå gennem Tyskland for at munde ud i nærheden af Hamborg.

Fantastisk natur på aktivrejsen

Området på den østlige side af Elben blev erklæret nationalpark i 2000. Bjergene, som går op til 726 m, domineres af sandstensklipper som gør området meget betagende, særpræget og ganske unikt for friluftselskere. Området er også præget af en del slotte, som blev bygget for at kunne beskytte området i gamle dage.

Mulige aktiviteter på aktivrejsen

Områdets største by hedder Decin og herfra vil en del af aktiviteterne faktisk foregå eller udgå fra. Den mest unikke er nok ”Via Ferrata” (jernvej på italiensk) på en (tilsyneladende lodret) klippevæg 50 meter fra Elben.

Via Ferrata er en klatrerute på klipper, hvor man via en stålwire som er fastgjort til klippen, klatrer op ved at træde på stålbøjler (der er banket ind i klippen), små sprekker og huller i klippen og dermed arbejder sig ca. 150 m op. Sikkerheden er i top, for selvfølgelig har alle klatreseler og hjelme på og der er naturligvis en grundig instruktion inden man slippes løs under kyndig overvågning af guiderne, som følger med gruppen op på ruten.

Det er en aldeles fantastisk oplevelse, som, på trods af den lidt frygtindgydende højde, klares af alle aldersklasser. Glæd jer til en aktivrejse til bøhmisk Schweiz.

Skræddersyede aktivrejser til Bøhmisk Schweiz

BENNS har mere end 50 års erfaring i at arrangere studieture med aktivt indhold til en lang række områder i Europa. Vi har allerede udvalgt nogle populære rejsemål på forhånd: Gardasøen, Grønland, Færøerne, Cesky Raj, Island og Salzburgerland, som I kan læse mere om her på hjemmesiden. Men mulighederne er mange, og vi sammensætter en aktivrejse helt efter jeres behov og ønsker.

Så falder de nærværende rejsemål ikke I  jeres smag så ring til os og lad os hjælpe jer med aktivrejsen.

Se alle vores studieture

Fra kr.
2.485,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fantastisk natur
 • Masser af aktivtetsmuligheder
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Pension Kamzik

  Vandrerhjem med helpension I landsbyen Studeny, på grænsen til nationalparken ”Bohemian Schwitzerland”, ligger Penzion Kamzik. Herfra er der 24 km til nærmes...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED EGEN BUS | Fra-priser i kr. pr. person
6 dage | 3 nætter Priser
Pris pr. person v/64 pers. 2.485,-

Prisen inkluderer:

 • Transport i bus t/r fra Jylland til Decin (afrejsestedet tilpasses efter jeres ønsker og behov, kontakt os for mere information). Bagage inkluderet.
 • 3 nætter på Pension Kamzik i flersengsværelser med bad/toilet på værelset, inkl. helpension
 • Alle skatter og afgifter
 • 24 timers vagttelefon

Find jeres ekskursioner i Bøhmisk Schweiz

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Bøhmisk Schweiz.

Skræddersyede aktivrejser til Bøhmisk Schweiz

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres aktivrejse til Bøhmisk Schweiz.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: