65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til Barcelona med fagligt indhold

Skal I på studierejse til en storby i Spanien, så bør det helt sikkert være Barcelona - her finder I nemlig både behageligt klima, smuk arkitektur, lang strandpromenade, mange muligheder for shopping og et hav af kulturelle og historiske attraktioner. Byen er sofistikeret, elegant og historisk, men samtidig med en havnebys livlighed og energi. Kort foralt, der er masser af gode grunde til, at jeres næste studietur skal være til Barcelona!

Hvis I tager på en studierejse til Barcelona, kan I ikke undgå at stifte bekendtskab byens berømte søn, Antoni Gaudi, hvis inspirerende og enestående arkitektur er allestedsværende i gadebilledet og særligt kommer til udtryk i bygninger som La Sagrada Família, Parc Güell og Casa Mila og Casa Battlo. BENNS tilbyder flere faglige besøg, som går i dybden med Gaudi. Udover Gaudis eventyrlige verden byder Barcelona på adskillige verdensklassemuseer omfattende Museu Picasso og Fundació Joan Miró.

Barri Gòtic er byens gamle, gotiske kvarter, og aftenlivet er livligt og charmerende som enhver anden by i Spanien. Især området omkring La Rambla, Placa de Sant Josep Oriol og Placa Reial  kan Barcelonas puls mærkes for alvor.  

Fødevaremarkeder er en del af livet i Barcelona. På La Rambla finder I det berømte madmarked La Boqueria. En imponerende opvisning af friske fødevarer af enhver art. Er I mere til fodbold, kan I tage turen til stadion Camp Nou, hjemmebanen for F.C. Barcelona. 

På studierejsen til Barcelona skal man naturligvis spise godt. Der findes mange gode restaurant- og madoplevelser i Barcelona med tapasbarer og spanske fristelser for enhver. I det gotiske kvarter er der masser af hyggelige tapasbarer, og op ad Passeig de Gracia ligger der en række gode restauranter.

Faglig inspiration til studierejsen til Barcelona

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til studieturen. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Herunder finder I forskellige forslag.

Besøg Como Caixa Videnskabsmuseum

 På dette besøg får I spændende indsigt i lærdommen om evolutionen. Spændende, permanente udstillinger om dette emne, bl.a. regnskoven, hvor man bag glasruder kan studere det unikke øko-system.

Sprogskole i Barcelona

Få det spanske sprog mere ind under huden med en sjov og samtdig effektiv undervisning. Undervisning kan tilpasses klassens niveau og behov.

NYHED: Spansk undervisning på grupperejsen til Barcelona

Vi har nu mulighed for at kunne tilbyde jer endnu et supplement til det faglige indhold på jeres studierejse til Spanien, i form af professionel undervisning på en sprogskole i Barcelona. Læs meget mere omkring dette i vores Kort & godt Barcelona.

Hvorfor bruge et rejsebureau til studierejsen til Barcelona?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren, bl.a. Barcelona. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg i Barcelona, som vi naturligvis gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere studieturen til Barcelona:

 • 100% Skræddersyet og fleksibelt. Vores produkt er 100% skræddersyet til jeres behov. I finder forslag til en lang række byer her på hjemmesiden, men er også blot det: Et Forslag. For at I kan få en fornemmelse for prisniveau i forhold til jeres budget.
 • Tidsbesparende. Vi gør alt arbejdet for læreren fra ende til anden. At arrangere en studierejse er både en kompleks og tidskrævende opgave. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men ofte kommer de tilbage året efter og får studierejsen arrangeret igen.
 • Sikkerhed. I kan regne med at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftale tid og den aftalte pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. Vi er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder en 24H hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Så hjælpen er aldrig væk, og I er ikke alene med evt. udfordringer.
  Ved at købe rejsen gennem et rejsebureau er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed.
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som altid er vigtig. Giv os muligheden for at arrangere jeres næste studietur. Det fortryder I ikke.
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os, for vi har til hele verden. Vi har både de traditionelle studierejser som Berlin, London og New York, men laver lige så gerne Sevilla, Marrakesh og Mumbai. Hele verden er åben.

Se alle vores studieture til Spanien

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på jeres studietur til Barcelona, til Spanien eller andre steder.

Fra kr.
1.598,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fagligt kompendium
 • Gaudis utrolige arkitektur
 • Store kulturelle seværdigheder
 • Fodboldgal by
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Safestay Passeig de Gracia

  Vandrehjem inkl. morgenmad Safestay Passeig de Gracia er et stort og flot vandrehjem, som ligger centralt i en imponerende bygning fra 1890'erne et par huse...

  Læs mere
 • TOC Hostel

  Vandrehjem inkl. morgenmad Dette trendy designerhostel har en central beliggenhed og det tager blot 15 min. at gå til Placa Catalunya og La Ramla. Den nærmes...

  Læs mere
 • Ronda House

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad  Pænt og moderne hotel som er centralt beliggende med blot 10 minutter fra Ramblaen og Placa de Catalunya. Nærmeste metrosta...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Nov. 2018 - feb. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 1.598,-
5 dage | 4 nætter Mar. - okt. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 2.110,-

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r med afrejse fra København på Economy klasse 
 • 4 overnatninger på vandrehjem i flersengsværelser inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Barcelona aktivitetskompendium
 • Studieguide til Barcelona med faglig inspiration

Find jeres ekskursioner i Barcelona

Rejseekspert Mette kan skræddersy studieturen til Barcelona

Skræddersyede studierejser til Barcelona

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Barcelona.

Vis resultater for: