65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Studietur til Barcelona

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studietur til Barcelona er altid et hit på grund af byens behagelige klima, smukke og unikke arkitektur, egen strand, fine shopping og kultur og et utal af historiske attraktioner. En yderst sofistikeret by, elegant og historisk, men også med en umættelig livlighed og livsenergi. Der masser af grunde til, at Barcelona skal være mål for jeres næste studierejse.

Barcelona er på mange måder uløseligt forbundet med byens berømte søn, Antoni Gaudi, hvis inspirerende og enestående arkitektur er allestedsværende i gadebilledet. Gaudis indflydelse og unikke kunstneriske udtryk kommer især til udtryk i bygninger som katedralen La Sagrada Família, Parc Güell og husene Casa Mila og Casa Battlo. Ifm. jeres studierejse er det oplagt at gå i dybden med Gaudi.

Udover Gaudis eventyrlige verden byder Barcelona på adskillige verdensklassemuseer omfattende Museu Picasso og Fundació Joan Miró. I tillæg drager Barri Gòtic, byens gamle, gotiske kvarter, alle besøgende med sin særlige middelaldercharme, og her er især aftentimerne livlige og charmerende. Især omkring La Rambla, Placa de Sant Josep Oriol og Placa Reial kan Barcelonas berømte puls for alvor mærkes.  

Farverige fødevaremarkeder fylder en stor del af livet i Barcelona, bl.a. det berømte madmarked La Boqueria på La Rambla; en imponerende opvisning af friske fødevarer af enhver art!

Fodbold er en hjertesag for spanierne, også i Barcelona, og det er nemt at komme på besøg på F.C. Barcelonas hjemmebane, det enorme Camp Nou. Vi arrangerer udflugt og besøg dertil. 

På en studietur til Barcelona skal man naturligvis spise godt, og i den catalonske hovedstad findes der et uendeligt antal gode restaurant- og madboder med klassiske tapas, paella, spanske skinker og alverdens andre fristelser for enhver smag. I det gotiske kvarter er der masser af hyggelige tapasbarer, og op ad Passeig de Gracia ligger der en række gode restauranter.

Faglighed på en studierejse til Barcelona

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til studieturen. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Herunder finder I forskellige forslag.

Parlamentet

Parlamentet spiller en central rolle i livet i Catalonien. Her afholdes der debatter og træffes afgørelser, som påvirker hverdagen for alle landets borgere.
På besøget vil I bl.a. se The Assembly Hall og Ærestrappen, samt lære om Parlamentets historie og hvordan det fungerer. Besøget foregår på spansk og tager typisk ca. 45 minutter.

Sprogskole i Barcelona

Få det spanske sprog mere ind under huden med en sjov og samtdig effektiv undervisning. Undervisning kan tilpasses klassens niveau og behov.

NYHED: Spansk undervisning på en studierejse til Barcelona

Vi har nu mulighed for at kunne tilbyde jer endnu et supplement til det faglige indhold på jeres studietur til Barcelona, i form af professionel undervisning på en sprogskole i Barcelona. Kontakt os for mere information herom.

Hvorfor bruge et rejsebureau til jeres studietur til Barcelona?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren bl.a. til Barcelona. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, herunder Berlin, som vi naturlig gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere en studierejse til Barcelona:

 • 100% skræddersyet og fleksibelt. Vores produkter kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov. På vores hjemmesider finder I en lang række forslag til byer, men det er også blot det: et forslag, så I kan få en fornemmelse af prisniveau, tilbud mv. 
 • Tidsbesparende. At arrangere en studietur er både komplekst og tidskrævende, men ved at lade BENNS arrangere jeres studietur til Barcelona, gør vi alt arbejdet for læreren fra ende til anden. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men de kommer ofte tilbage året efter, og får studieturen arrangeret af os.
 • Sikkerhed. I kan regne med, at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftalte tid og pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. BENNS er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder 24-timers hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Hjælpen er aldrig langt væk, og I står ikke alene med eventuelle udfordringer. Ved at købe rejsen gennem os er I også dækket af Rejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed. 
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som vi altid ved er vigtig. Giv os mulighed for at arranger jeres næste studietur - I vil ikke fortryde det!
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os. Vi har både de traditionelle studierejser til Paris, London og Barcelona, men vi laver ligeså gerne ture til fx Toronto eller Bejing - hele verden ligger åben. 

Ring til os på tlf. 65 65 65 63 eller klik på nedenstående link og få et gratis tilbud på en studierejse til Barcelona, en anden by i Spanien eller et helt tredje sted.

Se alle vores studieture til Spanien

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på jeres studietur til Barcelona, til Spanien eller andre steder.

Fra kr.
2.398,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fagligt kompendium
 • Gaudis utrolige arkitektur
 • Store kulturelle seværdigheder
 • Fodboldgal by
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Safestay Passeig de Gracia

  Vandrehjem inkl. morgenmad Safestay Passeig de Gracia er et stort og flot vandrehjem, som ligger centralt i en imponerende bygning fra 1890'erne et par huse...

  Læs mere
 • TOC Hostel

  Vandrehjem inkl. morgenmad Dette trendy designerhostel har en central beliggenhed og det tager blot 15 min. at gå til Placa Catalunya og La Ramla. Den nærmes...

  Læs mere
 • Hostal Fernando

  Hostal Fernando er et meget flot, indbydende og moderne ungdomshostal med god central beliggenhed i centrum af Barcelona (metro: Liceu). Vandrehjemmet ligger...

  Læs mere
 • Ronda House

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad  Pænt og moderne hotel som er centralt beliggende med blot 10 minutter fra Ramblaen og Placa de Catalunya. Nærmeste metrosta...

  Læs mere
 • Generator Hostel

  Vandrehjem inkl. morgenmad The Generator Barcelona slog dørene op i sommeren 2013. Det er beliggende 2 km fra Placa de Catalunya. Nærmeste metrostationer er...

  Læs mere
 • Hotel Roma Reial

  1-stjernet hotel inkl. morgenmad  Hotel Roma Reial ligger på Placa Reial og dermed blot to stenkast fra den livlige og festlige La Rambla helt inde i hjertet...

  Læs mere
 • Urbany BCN Go Hostel

  Vandrehjem inkl. morgenmad Urbany BCN Go! Hostel er et vandrehjem inkl. morgenmad. Et trendy vandrehjem, som ligger centralt i Barcelona, blot 15 minutters g...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 2.398,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly t/r fra København på Economy klasse, inkl. bagage
 • 4 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på værelset, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Barcelona aktivitetskompendium
 • Studieguide til Barcelona med faglig inspiration

Find jeres ekskursioner i Barcelona

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Barcelona.

Skræddersyede studierejser til Barcelona

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Barcelona.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: