65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Urbany BCN Go! Hostel

+
+

Vandrerhjem inkl. morgenmad

Urbany BCN Go! Hostel er et vandrehjem inkl. morgenmad. Et trendy vandrehjem, som ligger centralt i Barcelona, blot 15 minutters gang til såvel Placa de Catalunya som La Rambla. Nærmeste metrostation er Universitat.

Urbany BCN Go Hostel tilbyder mange gode faciliteter, som f.eks. chill-out lounge med TV og videospil, bar, lille gæstekøkken og en dejlig tagterrasse med jacuzzi. Receptionen er døgnåben og der er gratis Wi-Fi overalt.

Gruppen indkvarteres i enkle og pæne 6-8-sengsværelser med køjesenge. Værelserne har begrænset gulvplads. Alle værelser har eget bad og toilet, samt A/C og opbevaringsboks under sengen. Sengelinned og morgenmad er inkluderet, men I skal medbringe håndklæder.

For maximal sikkerhed på stedet er der videoovervågning på gangene og nøglekortet bruges både til hoveddøren, etagedøre, værelsesdøre og boksene under sengene i værelserne.

BEMÆRK! Ved ankomsten opkræves et depositum på EUR 10 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er forvoldt skader på inventar, vandrerhjemmet som helhed, eller hvis der mangler nøglekort.

Såfremt fordelingen af eleverne ikke passer med antallet af senge i værelserne, vil der blive opkrævet betaling for eventuelle ubenyttede senge.

Læs mere om Urbany BCN Go! Hostel her.

Læs mere om studieture til Barcelona
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Barcelona.

Skræddersyede studierejser til Barcelona

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Barcelona.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: