65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Studietur til Berlin

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studietur til Berlin er en studietur til en af de byer i verden, hvis historie er umulig at overse. Muren mellem øst og vest er faldet, ja, men Berlin er stadig den dag i dag en meget opdelt by.

Berlin har en meget turbulent fortid, hvilket gør at man virkelig er nødt til at dykke ned i historien for at kunne forstå byen og få den helt ind under huden. Fortid og nutid udgør tilsammen hele fundamentet for fagligheden på studieturen i fag som fx. historie og samfundsforståelse.

At transporttiden og omkostningen ifm. et ophold i Berlin er forholdsvis beskeden pga. nærheden til Danmark, gør en studietur til Berlin et oplagt valg ud fra alle betragtninger, fagligt som økonomisk!

Hvordan kommer man til Berlin?

Med BENNS kan I komme til Berlin med såvel bus, tog og fly. Valget er helt jeres, da der er fordele og ulpemper ved alle transportformer. Fly er klart hurtigst, men har minus på miljøkontoen, mens bus og tog klart er mere miljørigtige transportformer på nuværende tidspunkt. Dernæst kører bussen jer helt til døren i Berlin og er til rådighed under opholdet. Både bus og tog er desuden gode til at få folk 'rystet' sammen.
Kontakt for at høre mere om de forskellige muligheder.


 Klik her for tilbud

Der har boet mennesker i området ved Berlin siden Middelalderen og siden den tid har Berlin altid haft både strategisk, kulturel og økonomisk betydning. Opfindsom industriel udvikling og livlig intellektuel gærende uro har eksisteret side om side i Berlin i århundreder, selvom krige har taget hårdt på folket og deres bygninger.

Fra den katastrofale 30-årskrig til 2. verdenskrigs bombardementer har berlinerne været nødt til at være hårdhudede og påbegynde genopbyggelsen af deres by af flere omgange. Uanset hvor I færdes på jeres studierejse til Berlin, vil I blive erindret om byens hårde liv.

Gode grunde til at tage på studietur til Berlin

Berlinmuren
Den forhadte mur faldt helt tilbage til 1989, og det meste af muren er fjernet, men der er dog stadig reminiscenser af Berlinmuren flere steder i byen, til skræk og advarsel om den rædsomme tid, som byen og landet gik igennem. De mest populære steder finder I ved Bernmauer Strasse og East Side Gallery.

Byens historie
Berlin byder på en helt unik historie udover Berlinmuren, og I kan lære om meget om Berlins interessante historie med et besøg på et af byens mange museer. Særligt kan museet The Story of Berlin anbefales. Her får I en grundig indsigt i byens historie gennem de sidste 800 år.

Maden
Et hav af nationaliteter mødes i Berlin og sætter sit kosmopolitiske præg på byen. Dette præg mærker man på mange måder, men måske tydeligst i maden. Her kan man spise noget nær alt fra hele verden, men man kan også bare gå efter klassikeren: 'Currywurst mit pommes'. Det man aldrig galt af!

Kunst
Berlin har altid været en livlig og sprudlende by, gerne til den alternative side. Givet adstedkommet af byens placering under den kolde krigs tid. Berlin har altid haft en boblende græsrodskultur, som man kan se på kunst i gadebilledet og med mange forskellige typer af kunstmuseer/gallerier m.m. Kunsten afspejles også gennem de mennesker, der lever her, og Berlin er i høj grad en by, der emmer af forskellighed og diversitet i alle former.

Shopping
Der er uendeligt med muligheder når det kommer til shopping i Berlin. Der er et stort udvalg af butikker og shoppingcentre, som du kan fordybe dig i, med tøj og accessories i alle prisklasser.

Museumsøen
For de der interesserer sig for kunst, kultur, historie er 'Museumsinsel' det helt rette sted at tage hen. Her findes hele 5 museer i den absolutte verdensklasse lige fra et fantastisk museum for egyptisk, arkæologiske fund til den ultramoderne kunst.

Faglighed er vigtig på jeres studietur til Berlin

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til jeres studietur til Berlin. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Herunder har vi listet en række forskellige forslag til et fagligt indspark ifm. jeres studietur til Berlin.

På jagt efter en virus ved hjælp af PCR, Berlin

Hvis kemi og virus har jeres interesse, så er denne oplevelse rigtig spændende. Besøg Gläsernes Labor i Berlin og lær om PCR og hvordan man kan identificere en virus ved hjælp af PCR. Under besøget laver I små eksperimenter og arbejder med Lamda phage, en virus der er specialiseret i at inficere bakterier. Varigheden
for dette studiebesøg er ca. 4 timer.

Black Box – en udstilling om Den Kolde Krig, Berlin

I en kæmpe sort firkantet bygning i Berlin kan I komme tættere på historien om Den Kolde Krig. Bygningen ligger ved siden af Checkpoint Charlie og beskriver historien om Den Kolde Krig på en meget autentisk måde. Som man nærmer sig bygningen, vil man lægge mærke til de mørke vægge i lys grå og ordene ”Cold War, Espionage,
Peace & Democracy.” Dette giver umiddelbart indtrykket af, at hvad man kan forvente. Indenfor vil en engelsktalende guide fortælle om Den Kolde Krig ved hjælp af udstillinger, mediestationer, historier, korte film og interviews med vidner, billeder, modeller og objekter fra Den Kolde Krig samt meget mere.

Ideer til andre studiebesøg på jeres studietur til Berlin

Se alle vores forslag til faglige besøg i Berlin nederst på siden.


 Klik her for tilbud

Fordelene ved at bruge et rejsebureau

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren bl.a. til Berlin. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, herunder Berlin, som vi naturlig gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne. Fordelene ved at bruge os er flere:

 • 100% skræddersyet og fleksibelt. Vores produkter kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov. På vores hjemmesider finder I en lang række forslag til byer, men det er også blot det: Et forslag, så I kan få en fornemmelse af prisniveau, tilbud mv. Til syvende og sidst finder vi sammen den rigtige løsning, som passer til jeres behov. 
 • Tidsbesparende. At arrangere en studietur er både komplekst og tidskrævende, men ved at lade BENNS arrangere jeres studietur til Berlin, gør vi alt arbejdet for læreren fra ende til anden. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men de kommer ofte tilbage året efter, og får studieturen arrangeret af os.
 • Sikkerhed. I kan regne med, at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftalte tid og pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. BENNS er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder 24-timers hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Hjælpen er aldrig langt væk, og I står ikke alene med eventuelle udfordringer. Ved at købe rejsen gennem os er I også dækket af Rejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed. 
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som vi altid ved er vigtig. Giv os mulighed for at arranger jeres næste studietur - I vil ikke fortryde det!
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os. Vi har både de traditionelle studierejser til Paris, London og Berlin, men vi laver ligeså gerne ture til fx Toronto eller Bejing - hele verden ligger åben. 

Ring til os på tlf. 65 65 65 63 eller klik på nedenstående link og få et gratis tilbud på en studierejse til Berlin, Tyskland eller andre steder. 

Klik her for tilbud

Se alle vores studieture i Tyskland

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
968,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fagligt kompendium på Berlin
 • Faglig studieguide
 • Billig transport
 • Fascinerende historie og fantastiske kulturoplevelser
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • A&O Hostel Mitte

  Vandrehjem inkl. morgenmad Vandrehjem i Berlin Mitte mellem Kreuzberg og Alexanderplatz. Nærmeste U-Bahn er Heinrich-Heine-Strasse. Et meget velegnet sted ti...

  Læs mere
 • Aletto Kudamm

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Dette moderne studenterklassehotel er det tredje i Aletto-kæden. Meget central beliggenhed med kun få minutters gang til Ber...

  Læs mere
 • A&O Friedrichshain

  Vandrehjem inkl. morgenmad Vandrehjem med mange spændende fællesfaciliteter beliggende i det spændende område Friederichhain, nær floden Spree, på Boxhagener...

  Læs mere
 • Hotel 103 Berlin

  2-stjernet hotel inkl. morgenmad Studenterklassehotel beliggende i Prenzlauer Berg området. Området omkring hotellet er præget af mange restauranter og butik...

  Læs mere
 • Acama Berlin Kreuzberg

  Vandrehjem inkl. morgenmad Pænt vandrehjem, centralt beliggende i Kreuzberg området med gåafstand til Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz og med udsigt ove...

  Læs mere
 • ONE80° Hostel Berlin

  Vandrehjem inkl. morgenmad ONE80° Hostel i Berlin ligger meget centralt og 7 min. gang fra Alexanderplatz, som også er den nærmeste S-Bahn og U-Bahn. Dette h...

  Læs mere
 • Hotel Generator Prenzlauer Berg

  Hotel inkl. morgenmad Pænt vandrehjem i området Berlin-Hohenschoenhausen ca. 10 minutter med S-bane eller tog fra Alexanderplatz. Der er en S-Bahn station li...

  Læs mere

Vigtig information

Lobby på One80° Hostel Berlin
Lobby på One80° Hostel Berlin

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED EGEN BUS | Fra-priser i kr. pr. person
3 dage | 2 nætter Priser
Pris pr. person v/64 pers. 968,-
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/64 pers. 1.448,-

Prisen inkluderer:

 • Transport i min. 3-stjernet bus t/r fra Jylland til Berlin (afrejsestedet tilpasses efter jeres ønsker og behov, kontakt os for mere information), inkl. bagage
 • 2/4 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på gangen, inkl. morgenmad
 • Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra kl. 08-18, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Berlin aktivitetskompendium
 • Studieguide til Berlin med faglig inspiration
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
4 dage | 3 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 1.478,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly t/r med afrejse fra København på Economy klasse, inkl. bagage
 • 3 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på gangen, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Berlin aktivitetskompendium
 • Studieguide til Berlin med faglig inspiration
MED TOG | Fra-priser i kr. pr. person
4 dage | 3 nætter Priser
Pris v/20 pers. via Padborg 1.498,-

Prisen inkluderer:

 • Transport i tog t/r til Berlin via Padborg, inkl. bagage
 • 3 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på gangen, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Berlin faglig studieguide

BEMÆRK:
Prisen/rejsen er baseret på, at I selv søger frirejse igennem DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning.

Venligst bemærk, at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævnte afgange ca. 2-3 måneder før afrejse, når DSB booker.

Find jeres ekskursioner i Berlin

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Berlin.

Skræddersyede studierejser til Berlin

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Berlin.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: