65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Ungarn med fagligt indhold - med bus eller fly

En studietur til Ungarn er en rejse til et andet centraleuropæisk land, hvor der har boet masser af forskellige folkeslag og hvor herredømmet over landet har skiftet flere gange.

Forslag til studieture i Ungarn
Læs mere om studietur til Budapest

Derfor skal I rejse på studietur til Ungarn
Ungarn var bl.a erobret af Romerne inden hunnerne med lederen Attila kom fra Centralasien og satte sig på landet. Navnet Ungarn stammer fra Middelalderen blev besat af russiske nomadefolk, kaldet ungarere og madjarer. År 1001 blev det ungarnske kongerige grundlagt og kong Stefan kronet. Stefan indførte kristendommen i Ungarn og riget havde sin storhedstid i 1300-1400 tallet, men så sin afslutning med Osmannernes komme.

Habsburgerne forenede Ungarn igen efter Osmannerne, indtil det østrig-ungarnske kejserdømme blev etableret i 1867. Resten af historien kender de fleste. Ungarn var således besat af Sovjetunionen indtil 1989, hvor landet endeligt blev frit. Det var faktisk i Ungarn at den første spire mod løsrivelse fra Sovjet blev lagt i 1988 på grund af store demonstrationer og deraf følgende fler-parti system.

Ungarn gik hurtigt fra planøkonomi til markedsøkonomi og havde stor succes med det. I 2004 blev landet optaget i EU. Landet har blandt andet investeret i bilproduktionen, vedvarende energi, turisme og informationsteknologi. Ungarn blev hårdt ramt af den globale finanskrise i 2008.

Politisk er der sket store ændringer i Ungarn de senere år, hvor stærkt nationalistisk parti er kommet til magten, og indført en række politiske reformer, der ikke er helt i tråd med EU's regler og kodeks, men mere i retning af det tidl. styre under Sovjet-tiden. 

Ungarn har en stor population af Romaer, som i selv gennem årene har været genstand for meget diskussion. Et oplagt emne for at fagligt besøg til studierejsen. 

En studierejse til Ungarn giver jer muligheden for at komme tæt på et land med stor historisk diversitet og en kultur, der er godt blandet af forskellige folkeslag. Politisk har landet været udsat for mange forskellige strømninger, hvilket blot bidrager positivt til billedet af en nation, som det absolut er værd at lave at studierejse. En studietur til Ungarn er således klart at anbefale.

Budapest er landets store by og helt givet historiske, kulturelle og finansielle centrum. En studierejse til Østrig vil således som oftest være fokuseret på Budapest.

Skræddersyede studieture til Ungarn

BENNS har mere end 50 år erfaring i at arrangere studieture til Ungarn, så vi er helt klar på, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Ungarn skræddersys helt efter jeres behov og til rigtig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Ungarn af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Budapest. Andre historiske steder i Ungarn kunne være Szentendre og Ezstergom, som let kan besøge på udflugter fra Budapest.

Faglighed på studierejsen til Ungarn

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Ungarn indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Ungarn

Fra kr.
2.595,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Kulturel diversitet
  • Stort historisk spændingsfelt
  • Romaerne
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Ungarn

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Ungarn.

Skræddersyede studierejser til Ungarn

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Ungarn.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: