65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Rom

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studietur til Rom er ensbetydende med historie, masser af historie: Etruskiske gravkamre, republikanske mødeværelser, imperialistiske templer, kirker fra begyndelse af vor tidsregning, middelalderlige klokketårne, renæssance paladser og barokke basilikaer. Rom bør således være på toppen af ønskelisten, når man f.eks. skal rejse i faget 'historie'.

Koncentration af historie, legender og monumenter er fænomenal, side om side med en lige så fænomenal koncentration af mennesker, der har travlt med de daglige gøremål. 

Hvad man finder mest fantastisk i Rom, er næsten op til en selv: Vatikanets arrogante udstråling, Det Antikke Forums tidløshed, en Fiat Bambinos topfart eller regningen for en café latte. Snyd ikke jer selv for et fagligt besøg ved to af Europas største historiske seværdigheder: Vatikanstaten og Colosseum. Det er især her at man fornemmer Roms nuværende og især tidligere storhed.

Faglig inspiration til jeres studietur til Rom

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til studieturen. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Et fagligt studiebesøg i Rom kunne være:

Eks. Agri-turen

Dette er en af vores mest populære ture. Her får I indblik i Italiensk landsbyliv samt olivenolie- og vinproduktion. I besøger først pavens sommerresidens Castel Gandolfo. Herefter går turen videre til den lille landsby Giulianello, hvor guiden fortæller om Italiensk landsbyliv, landbrug, beskæftigelse og økonomi.
Næste stop er et lille landsted, hvor I besøger en lokal familie. Her bydes der på vin og hjemmebagt brød. Guiden fortæller om drue- og olivendyrkning, som er egnens vigtigste produkter - og om tilværelsen på disse kanter. Herefter vil der være et besøg på et olivenpresseri, et såkaldt frantoio, hvor bønderne fra de nærliggende landsbyer får presset deres oliven. Der vil desuden være mulighed for at smage på forskellige olivensorter. 

Eks. Pompeji

Pompeii giver en god indføring i en romersk provinsbys opbygning og arkitektur, det romerske, politiske liv og datidens erhvervsliv og privatliv. I får et fint indblik i overklassens boligforhold – store villaer og landvillaer (villa dei Misteri) udsmykkede med vægmalerier, mosaikker og mange fontæner (Casa dei Vettii). Der er også bevarede butikker, hvor den mindre bemidlede butiksejer boede sammen med sin familie på andensalen.

Hvorfor bruge et rejsebureau til en studierejse?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og grupperejser for uddannelsessektoren. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, som vi naturlig gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere jeres studietur:

 • 100% Skræddersyet og fleksibelt. Vores produkt er 100% skræddersyet til jeres behov. I finder forslag til en lang række byer her på hjemmesiden, men er også blot det: Et Forslag. For at I kan få en fornemmelse for prisniveau i forhold til jeres budget.
 • Tidsbesparende. Vi gør alt arbejdet for læreren fra ende til anden. At arrangere en studierejse er både en kompleks og tidskrævende opgave. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men ofte kommer de tilbage året efter og får studierejsen arrangeret igen.
 • Sikkerhed. I kan regne med at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftale tid og den aftalte pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. Vi er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder en 24H hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Så hjælpen er aldrig væk, og I er ikke alene med evt. udfordringer. Ved at købe rejsen gennem et rejsebureau er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed.
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som altid er vigtig. Giv os muligheden for at arrangere jeres næste studietur til Rom. Det fortryder I ikke.
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os, for vi har til hele verden. Vi har både de traditionelle studierejser som Berlin, London og New York, men laver lige så gerne Sevilla, Marrakesh og Mumbai. Hele verden er åben.

Se alle vores studieture til Italien

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på jeres studierejse til Rom, eller andre steder.

Fra kr.
3.195,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fagligt kompendium på Rom
 • Romerrigets reminiscenser
 • Renæssancens fingeraftryk
 • Peterskirken og Vatikanstaten
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Hotel Dei Mille

  2-stjernet hotel inkl. morgenmad Et pænt 2-stjernet hotel beliggende 2 gader fra Termini (Roms centralbanegård), nærmeste metro er Termini. Receptionen har l...

  Læs mere
 • Hotel Dina

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Pænt hotel beliggende 2 gader vest fra Termini på. Nærmeste metro Termini og Republica. Hotellet råder over en døgnåben rece...

  Læs mere
 • Hotel Villa Rosa

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Villa Rosa er et flot hotel, som er beliggende centralt placeret i Trastevere området. Hotellet er beliggende tæt på den lok...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 3.195,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly t/r fra København til Rom på Economy klasse, inkl. bagage
 • 4 overnatninger i campinghytter
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Rom aktivitetskompendium
 • Studieguide til Rom med faglig inspiration

 

Tag på studierejse til Rom med bus

I har også mulighed for at rejse på studietur til Rom i bus, hvis I ønsker dette. Vi tilpasser rejselængden helt efter jeres ønsker og behov. Kontakt os for mere info om priser og mulighederne for en studierejse til Rom med bus. 

Find jeres ekskursioner i Rom

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Rom.

Skræddersyede studierejser til Rom

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Rom.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: