65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til New York med fagligt indhold

En studietur til New York er en studietur til 'The Big Apple', en verdensby, som er ulig alle andre byer i verden. Få byer kan prale med, at hele verden er samlet her. At New Yorkerne selv betragter byen som verdens bedste og helt sikkert verdens ubetingede navle kommer nok ikke bag på nogen. New Yorkernes selvsikre attitude og stil til trods, så passer det vel egentlig meget godt. På en studietur til New York kommer I helt tæt på en by med en fantastisk intensitet og vibe, og sammenholdt med et utal af attraktioner og seværdigheder er der ikke noget at sige til at så mange klasser vælger at tage på studietur til New York.

New York summer af liv døgnet rundt, og byens hyperaktive tilstand er noget der virkelig tiltrækker både gæster og permanente indbyggere. New York er så stor en del af den globale underbevidsthedlad jer ikke narre af det - der er intet, der kan sammenlignes med at være der selv, og at gå ned af 5th Avenue eller vandre rundt i Central Park går ind under huden på de fleste.

Attraktionerne er utallige og det fører alt for vidt at remse dem op her, men intet overgår f.eks. Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park, Broadway og Times Square på grund af deres verdensberømthed. Eller hvad med Ground Zero, FN-bygningen, Ellis Island og alle de andre historiske steder, som har været med til at forme vores eget liv.

Boghandlere, mad, teater, indkøb, mennesker - det gør egentlig ingen forskel, hvad I foretager jer, eller hvor I går hen i New York, fordi byen er i sig selv en ind-under-huden oplevelse, i nuet og i rum tid fremover. Jeres næste tur med klassen bør være en studierejse til New York.

Faglig inspiration på studierejsen til New York City

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til jeres studietur til New York. Vi har sammensat en lang række mulige studiebesøg indenfor mange forskellige studieretninger. Det kunne være:

Eks. Harlem - den historiske kamp for social retfærdighed og borgerrettigheder

En guidet rundtur i Harlem med fokus på Afro-amerikanernes historie. Turen tager jer forbi historiske steder, bl.a. stedet, hvor det store oprør i 1964 fandt sted. I ser også steder, hvor store navne som Malcolm X og Martin Luther King har været på besøg. Læs mere besøget her.

Eks. Tematur - Highlights fra det 20. århundredes arkitektur

En guidet tur rundt i Midtown på Manhattan, hvor I ser og hører historien bag nogle af de mest markante bygninger i Midtown. Læs mere om besøget her.

Ideer til andre faglige studiebesøg på en studietur til New York

Hvorfor bruge et rejsebureau til en studierejse til New York?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere skolerejser og studieture for uddannelsessektoren, bl.a. New York. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, herunder New York, som vi naturlig gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere en studietur til New York:

 • 100% Skræddersyet og fleksibelt. Vores produkt er 100% skræddersyet til jeres behov. I finder forslag til en lang række byer her på hjemmesiden, men er også blot det: Et Forslag. For at I kan få en fornemmelse for prisniveau i forhold til jeres budget.
 • Tidsbesparende. Vi gør alt arbejdet for læreren fra ende til anden. At arrangere en studierejse er både en kompleks og tidskrævende opgave. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men ofte kommer de tilbage året efter og får studierejsen arrangeret igen.
 • Sikkerhed. I kan regne med at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftale tid og den aftalte pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. Vi er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder en 24H hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Så hjælpen er aldrig væk, og I er ikke alene med evt. udfordringer.
  Ved at købe rejsen gennem et rejsebureau er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed.
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som altid er vigtig. Giv os muligheden for at arrangere jeres næste studietur. Det fortryder I ikke.
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os, for vi har til hele verden. Vi har både de traditionelle studierejser som Berlin, London og Paris, men laver lige så gerne Dubai, Shanghai og Mumbai. Hele verden er åben.

Se alle vores studieture til USA

Se alle vores studieture

 

Ring til os på 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på jeres studietur til New York, til USA eller andre steder

Fra kr.
4.645,-
Fly | 7 dage | 5 nætter
 • Fagligt kompendium på New York
 • Hele verdens hovedstad
 • Unik arkitektur
 • Fantastisk vibe og hype
 • Utroligt butiksmiljø
 • Unikke museer og kunst
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • YMCA Westside

  +
  +

  Vandrehjem uden måltider Stort ungdomshostel beliggende mellem 8. og 9. Avenue i det livlige og trendy Upper West Side område nær Central Park og Lincoln Cen...

  Læs mere
 • YMCA Harlem

  +
  +

  Vandrehjem uden måltider Ungdomshostel beliggende ved Lenox og 7th avenue med få minutters gang til metroen som fører jer til Times Square på 15 min. Tæt på...

  Læs mere
 • Ramada Limited Jersey City

  +
  +

  2-stjernet hotel inkl. morgenmad Godt hotel beliggende nær Liberty State Park, Liberty Science Center og færgerne til Ellis Island og Frihedsgudinden. Metros...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
7 dage | 5 nætter Nov. 2018 - feb. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 4.645,-
7 dage | 5 nætter Mar. - okt. 2019
Pris pr. person v/20 pers. 4.645,-

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r med afrejse fra København på Economy klasse 
 • 5 overnatninger på hostel i flersengsværelser ekskl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt New York aktivitetskompendium
 • Studieguide til New York med faglig inspiration

Find jeres ekskursioner i New York

Rejseekspert Kirsten kan skræddersy studieturen til New York

Skræddersyede studierejser til New York

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til New York.

Vis resultater for: