65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Budapest

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

En studietur til Ungarns hovedstad, Budapest, er bestemt værd at overveje, da byen regnes blandt en af de smukkeste byer langs Donau. Det er en by fuld af kontraster, og ønsker I at blive klogere på det gamle Østeuropa uden at give afkald på bekvemmelighed, så er en studierejse til Budapest det oplagte valg. Blot to timers med fly fra København, og befinder jer i denne fantastiske by.

Budapest ligger smukt på begge sider af Donau-floden, og på den ene side rejser Borghøjen sig med den gamle bydel, Buda. På den anden side af floden ligger Pest, som huser den mere moderne del af byen, hvor man finder den ene utrolige 1900-tals bygning efter den anden.

Budapests smukke, brede boulevarder, grønne parker og harmoniske blanding af forskellige arkitektoniske stilarter, har fortjent givet byen kælenavnet "Østeuropas Paris".

Den ungarnske hovedstad er særligt kendt for sine varme bade heriblandt det berømte og historiske Gellert bad, der ligger i forbindelse med det ligeså berømte Gellert Hotel. Sørg for at lægge vejen forbi et af disse bade på jeres studietur til Budapest.

Der er rigeligt med muligheder på en studierejse til Budapest - I kan fx besøge en af de mange hippe, pulserende caféer, se byen fra oven fra den imponerende Fiskerbastion eller tage en inspirerende gåtur langs pragtboulevarden Andrássy út. 

Budapest er desuden helt ideel at opleve til fods, og en studietur hertil vil uden tvivl være en uforglemmelig oplevelse.

Faglige besøg på studieturen til Budapest

Hos BENNS ved vi, at fagligheden er et væsentligt element på enhver skolerejse, og derfor tilbyder vi en lang række studiebesøg indenfor mange forskellige retninger.

F.eks. Fagligt besøg på Petö Institutet

Det er muligt at booke et spændende studiebesøg til det verdensberømte Petö Institut. På dette intitut arbejder man hovedsagligt med behandling og rehabilitering af børn med spatisk lammelse i alderen 3-14 år, men også voksne behandles her bl.a. for Parkinsons.

På instituttet arbejdes der via et system kaldet Conductive Educational System. Det overordnede formål med træningen er, at den handicappede person med succes tilpasser sig sine omgivelser og miljø, samt integrerer forskellige bevægsmønstre/ funktioner.

Dette sker igennem en aktiv og hård læreproces med professionel vejledning fra conductor-lærerne. Forældre samt anden nær familie inddrages aktivt i træningen, da en stor indsats gennem daglige rutiner er nødvendig, hvis behandlingen skal have nogen virkning.   

Jeres besøg på Petö Instituttet varer ca. 2 timer, og inkluderer en kort videoorientering om instituttets arbejde og metoder samt en rundvisning på de forskellige afdelinger, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål til metoderne.

Petö Instituttet ligger på Buda-siden, et stykke uden for centrum, men med gode forbindelser med offentlige transportmidler.

Ideer til andre faglige besøg i Budapest:

Hvorfor bruge et rejsebureau til studierejsen til Budapest?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere studieture for uddannelsessektoren, så vi har nøje kendskab til de krav og behov, der er i forhold til disse rejser. Vi har gennem årene oplevet et stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for falige besøg på rejsemålet, herunder Budapest, som vi naturligvis meget gerne tilbyder, om ikke andet som inspiration til læreren.

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere studieturen til Budapest:

 • 100% Skræddersyet og fleksibelt. Vores produkter kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov. På vores hjemmesider finder I en lang række forslag til byer, men det er også blot det: et forslag, så I kan få en fornemmelse af prisniveau, tilbud mv.
 • Tidsbesparende. At arrangere en studietur er både komplekst og tidskrævende, men ved at lade BENNS arrangere jeres studietur, gør vi alt arbejdet for læreren fra ende til anden. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men mange kommer ofte året efter, og får studieturen arrangeret af os.
 • Sikkerhed. I kan regne med, at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftalte tid og pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. BENNS er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder 24-timers hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Hjælpen er aldrig langt væk, og I står ikke alene med eventuelle udfordringer. Ved at købe rejsen gennem os er I også dækket af Rejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed. 
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som vi altid ved er vigtig. Giv os mulighed for at arranger jeres næste studietur - I vil ikke fortryde det!
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os. Vi har både de traditionelle studierejser til Paris, London og Berlin, men vi laver ligeså gerne ture til fx Toronto eller Bejing - hele verden ligger åben.

Ring til os på tlf. 65 65 65 63 eller klik på nedenstående link og få et gratis tilbud på en studietur til Budapest, Ungarn eller andre steder.

Klik her for tilbud

Se vores studieture til Ungarn

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
1.928,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
 • Fagligt kompendium på Budapest
 • Blanding af den gamle og ny verden
 • Fantastisk arkitektur
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Wombats Hostel

  Vandrerhjem inkl. morgenmad Dette vandrehjem har til huse i en velholdt ældre bygning med en central beliggenhed i Budapest, kun få min. gang fra gågadeområd...

  Læs mere
 • Hotel Griff

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Hotel beliggende i rolige omgivelser på Buda-siden med kort afstand til Citadellet og Borgkvarteret med Fiskerbastionen, men...

  Læs mere
 • Hotel Baross

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad  Meget charmerende og samtidig hyggeligt hotel med en central beliggenhed overfor Østbanegården Keleti Pu. Ikke langt der fr...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 1.928,-

Prisen inkluderer: 

 • Transport med fly t/r fra København på Economy, inkl. bagage
 • 4 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på værelset, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Budapest aktivitetskompendium
 • Studieguide til Budapest med faglig inspiration
MED EGEN BUS | Fra-priser i kr. pr. person
6 dage | 3 nætter Priser
Pris pr. person v/64 pers. 1.998,-

Prisen inkluderer:

 • Transport i egen bus t/r fra ønsket opsamlingssted i Jylland til Budapest, inkl. bagage
 • 3 nætter på hostel i flersengsværelser med bad/toilet på værelset, inkl. morgenmad
 • Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra kl. 09-17 (ankomst- og afrejsedag undtaget)
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Budapest aktivitetskompendium
 • Studieguide til Budapest med faglig inspiration

Find jeres ekskursioner i Budapest

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Budapest.

Skræddersyede studierejser til Budapest

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Budapest.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: