Vi anbefaler altid, at I inden jeres rejse tegner både en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring. Nedenfor er der samlet nogle nyttige oplysninger om netop dette, hvor I også har mulighed for at se dækningerne på rejseforsikringerne.

Vi gør opmærksom på, at den offentlige rejsesygesikring ikke længere dækker ved rejser til udlandet, hvorfor det er ekstra vigtigt at sikre, at alle har en dækkende rejseforsikring. Det blå EU-sygesikringskort skal desuden medbringes ved rejser til EU og EØS-landene.

Rejseforsikringer

Rejseforsikringer er ikke inkluderet i rejsens pris. Ved rejser uden for EU og EØS-landene dækker den offentlige rejsesygesikring ikke. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at I tegner en rejseforsikring, der gælder enten i hele verden eller udvidet Europa.

EU/EØS

Vi anbefaler at I tegner en speciel skole- og ungdoms-gruppeforsikring, som er udarbejdet i samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Forsikringen har nogle relevante dækningsområder, når man rejser i en gruppe. Det er en forudsætning at alle har det blå EU-sygesikringskort. Kontakt os venligst for nærmere information.

Eksempel: 5 dages rejse til London fra kr. 61,- pr. person (ved min. 10 pers.)

(Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig)

Udvidet Europa

På Udvidet Europa tilbyder vi også en skole- og ungdomsforsikring med samme dækning. Her er det ikke en forudsætning at have det blå EU-sygesikringskort, da den offentlige sygesikring ikke dækker i disse lande.

Eksempel: 5 dages rejse til Tyrkiet fra kr. 81,- pr. person (ved min. 10 pers.)

(Alle lande under EU/EØS samt: Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Kosovo, Libanon, Libyen, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Palæstina, Rusland (indtil Ural), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden)

Oversøisk (Uden for Europa)

I samarbejde med Gouda Rejseforsikring kan vi tilbyde jer en attraktiv oversøisk ungdomsrejseforsikring. Er I minimum 10 personer der tegner samme forsikring får I 15% rabat (på "netto-forsikringen" dog kun 10 %). Dette gælder også for lærere, der er over 35 år. Forsikringen bedes tegnet senest 2 måneder før afrejse. Priserne varierer afhængig af ønsket dækning - kontakt os venligst for nærmere information.

Hent pdf'er

Nedenstående pdf'er er gældende for de nævnte forsikringer herover.

 

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler at I tegner en sygdoms-afbestillingsforsikring. Den dækker afbestilling ved akut opstået lægedokumenteret sygdom inden afrejse hos den rejsende selv eller nærmeste familie.

Afbestillingsforsikringen tegnes ved bestilling af rejsen og præmien indbetales sammen med depositum. Prisen vil være 6% af grundprisen på den bestilte rejse, men kun 4% hvis der tegnes afbestillingsforsikring til alle i gruppen.

Du kan se de specifikke betingelser i rejsebestemmelserne.

Forsikringsbetingelser

Hent forsikringsbetingelserne for Skole- og Ungdomsrejseforsikring her:
Forsikringsbetingelser nr. 808 "Skole - og Ungdomsrejseforsikring"

Gouda benytter ikke længere trykte forsikringsbetingelser. Betingelserne kan ses herunder: