65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Tjekkiet med fagligt indhold - med tog, bus eller fly

Tjekkiet er et populært land for mange, ikke mindst på grund af den fabelagtige hovedstad Prag. Så en studietur til Prag vil næsten altid være et hit.

Forslag til studieture til Tjekkiet
Læs mere om studieturen til Prag
Læs mere om aktivrejsen til Cesky Raj
Læs mere om aktivrejsen til Bøhmisk Schweiz

Derfor skal I rejse på studietur til Tjekkiet
Tjekkiet er som nation ganske ny. Først i 1993 blev Tjekkiet dannet, som et opsplitning af det daværende Tjekkoslovakiet, men områdets historie går dog noget længere tilbage, uden at Tjekkiet har haft en lang og glorværdig historie som selvstændigt land. For det har det ikke.

Tjekkoslovakiet blev dannet efter Østrig-Ungarns fald i 1918, hvor Østrig afstod Bøhmen og Mähren og Ungarn afstod et landområde, som er det nuværende Slovakiet. Tjekkerne boede overvejende i Bøhmen og Mähren og slovakkerne i ’Slovakiet’. Tyskerne besatte Bøhmen og Mähren under 2. verdenskrig, hvilket foranledigede slovakkerne til at erklære sig selvstændigt og gå sammen med tyskerne. Her ligger måske kimen til den – dog fredelige opdeling i 1993 efter Sovjetunionens fald.

Tjekkiet var blandt de tre tidligere kommunistlande, der i juli 1997 blev inviteret til udvidelsen af NATO og blev medlem af NATO i 1999 og af EU i 2004. Tjekkiet gik som mange andre østeuropæiske lande hurtigt over til markedsøkonomi og i mange år med succes, men finanskrisen ramte også hårdt her.

Landet er især kendt for sine store ølproduktion og bilproduktion, men især turismeindustrien er stærkt voksende. Især hovedstaden Prag trækker mange besøgende på grund af byens velbevarede Middelalderbydele Mala Strana og Stare Mesto. Prag er landets store by og helt givet historiske, kulturelle og finansielle centrum. En studierejse til Tjekkiet vil således som oftest være fokuseret på Prag.

Skræddersyede studieture til Tjekkiet

BENNS har mere end 50 år erfaring i at arrangere studieture til Tjekkiet, så vi er helt klar på, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Tjekkiet skræddersys helt efter jeres behov og til rigtig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Tjekkiet af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Prag.

Faglighed på studierejsen til Tjekkiet

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Tjekkiet indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture


Aktivrejser til Tjekkiet

Mange tager også til Tjekkiet på en aktivrejse, hvor det især er naturen og aktiviteter i naturen, der er de bærende elementer i stedet for storbykultur. Cesky Raj i Tjekkiet er et meget populært sted at rejse hen for mange skoler. Andet sted kunne være Bøhmisk Schweiz. Mange aktivrejser arrangeres ofte i kombination med Prag.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Tjekkiet

 

Fra kr.
1.995,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Prags fabelagtige Old Town
  • Også mulighed for Aktivrejser
  • Kombiner storby med natur
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Tjekkiet

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Tjekkiet.

Skræddersyede studierejser til Tjekket

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Tjekkiet.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: