65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Zagreb

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

 

Zagreb er en europæiske perle af en metropol, som er helt på højde med andre europæiske storbyer, men byens helt klare fordel er, at det ofte er billigere at rejse hertil sammenlignet med byer i fx Italien, Spanien og England.

 

Faglighed på jeres studietur til Zagreb

Med en yderst velbevaret gammel bydel, er Zagreb, foruden en pulserende storby, som en lille tidslomme, hvor I virkelig kommer helt tæt på byens næsten 1000 års historie. På jeres studierejse til Zagreb kan I både opleve en moderne metropol og gå på opdagelse i de mange små, hyggelige middelaldergader og rejse tilbage til Zagrebs spæde begyndelse i år 1094. 

På en studierejse til Zagreb kan I også med fordel lægge vejen forbi Dolac-markedet, hvor de lokale hver dag kommer for at købe friske råvarer, nyde en god kop kaffe og vende stort og småt med venner og familie. 

Som Kroatiens epicenter for blandt andet kultur, politik og økonomi, byder Zagreb naturligvis på et væld af faglige tilbud såsom et utal af museer, guidede ture og en masse andet, som er oplagt indhold til en faglig studietur. 

Kontakt os for at høre mere om de mange faglige tilbud i Zagreb.

På en studietur, er det naturligvis også vigtigt at sætte tid af til socialisere, få ladt batterierne op og fordøje de mange indtryk. 

I Zagreb kan I med fordel tage en tur til Jarun-søen i den sydlige ende af byen. Her er der masser af aktivitetstilbud, muligheder for at grille eller bare ligge og dase i de skønne, grønne omgivelser. Derudover er der også en lang række restauranter, cafeér og barer, så I tilbringe hele dagen her. 

Zagreb er et unikt mix mellem det gamle og moderne Kroatien, og byen kombinerer på bedste vis et pulserende byliv med kultur og en afslappethed, man ikke finder andre steder. Sammen med en tryg, gæstfri atmosfære samt lave priser, gør Zagreb til en ideel destination for en faglig studietur. 

 

Forslag til faglige besøg på jeres studietur til Zagreb

Hos BENNS ved vi, at fagligheden er et væsentligt element på enhver skolerejse, og derfor tilbyder vi en lang række studiebesøg indenfor mange forskellige retninger. 

Når I har fået nok middelalderhistorie og brostensbelagte gader på jeres studierejse til Zagreb, så kan vi anbefale at booke en tur til den innovative virksomhed, Rimac, små 22 km udenfor Zagreb. Virksomheden har en kort, men yderst interessant historie, og de beskæftiger sig med nogle meget spændende ting - de producerer blandt andet en elektrisk superbil. 

Rimac lever primært af at udvikle og sælge teknologiske løsninger til bilproducenter, men de laver også deres egne biler, Concept 1 og Concept 2. Begge biler er el-drevne, men har de mest vanvittige tal i forhold til acceleration og fart - tænk Formel 1 tal!

På den 90 minutter lange rundvisning kommer I helt tæt på produktionen, og får et unikt indblik i en spændende industri. I vil også blive introduceret til virksomhedens grundlægger, Mate Rimac, og I kommer bl.a. til at høre lidt om de mange priser, han vandt, da han var studerende og hans bidrag til Guinness Book of Records for at have produceret den hurtigste elektriske bil i 2012.

Et gennemgående element for besøget hos Rimac er den velkendte kroatisk gæstfrihed, og alle medarbejderne får en til at føle sig særdeles velkommen.

 

Ideer til andre faglige besøg i Zagreb

 • Neandertal Museum 
 • Virksomhedsbesøg

 

Hvorfor bruge et rejsebureau til jeres studierejse? 

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere studieture for uddannelsessektoren, så vi har nøje kendskab til de krav og behov, der er i forhold til disse rejser. Vi har gennem årene oplevet et stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, herunder Zagreb, som vi naturligvis meget gerne tilbyder, om ikke andet som inspiration til læreren. 

 

Fordele ved at bruge et rejsebureau til at arrangere jeres studietur: 

 • 100% skræddersyet og fleksibelt. Vores produkter kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov. På vores hjemmesider finder I en lang række forslag til byer, men det er også blot det: et forslag, så I kan få en fornemmelse af prisniveau, tilbud mv. 
 • Tidsbesparende. At arrangere en studietur er både komplekst og tidskrævende, men ved at lade BENNS arrangere jeres studietur, gør vi alt arbejdet for læreren fra ende til anden. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men de kommer ofte tilbage året efter, og får studieturen arrangeret af os.
 • Sikkerhed. I kan regne med, at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftalte tid og pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. BENNS er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder 24-timers hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Hjælpen er aldrig langt væk, og I står ikke alene med eventuelle udfordringer. Ved at købe rejsen gennem os er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed. 
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som vi altid ved er vigtig. Giv os mulighed for at arranger jeres næste studietur - I vil ikke fortryde det!
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os. Vi har både de traditionelle studierejser til Paris, London og Berlin, men vi laver ligeså gerne ture til fx Toronto eller Bejing - hele verden ligger åben. 

 

Se vores studieture til Kroatien

Se alle vores studieture.

 

Fra kr.
2.638,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Unik arkitektur
 • Storslået middelalderpragt
 • Metropol-vibe kombineret med kroatisk afslappethed
 • Tryg og gæstfri atmosfære
Få et tilbud på studieture

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Chill Out Hostel

  Vandrehjem inkl. morgenmad. Pænt og moderne vandrerhjem centralt beliggende i Zagreb med kun få minutters gang fra byens centrale torv, Ban Jelačić. Chill Ou...

  Læs mere
 • Hostel Bureau

  Vandrerhjem inkl. morgenmad Hostel Bureau ligger i centrum af Zagreb, blot 3 min. gang fra byens hovedplads Ban Jelačić. Vandrerhjemmet ligger I et stille og...

  Læs mere
 • Hotel International

  4-stjernet hotel inkl. morgenmad. Hotel International ligger I et roligt forretningsområde, 20 min. med offentlig transport til Zagrebs centrum Ban Jelačić S...

  Læs mere
 • Hotel Laguna

  3-stjernet hotel inkl. morgenmad Hotel Laguna er et 3-stjernet hotel centralt placeret i Zagreb nær restauranter og supermarkeder. Fra hotellet er der 5 min....

  Læs mere
 • Hotel Panorama

  4-stjernet hotel inkl. morgenmad. Panorama Zagreb Hotel er beliggende ved siden af det store sportscenter Dom Sportova i udkanten af Zagreb. Der er masser af...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 2.638,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly med afrejse fra København til Zagreb på Economy klasse, inkl. bagage
 • 4 nætter på hostel i flersengsværelser med toilet/bad på gangen, inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Find jeres ekskursioner i Zagreb

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Zagreb.

Skræddersyede studierejser til Zagreb

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Zagreb.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: