65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Kroatien

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

 

Hvis I gerne vil opleve en unik kultur med en spændende historie og en enorm gæstfrihed, så planlæg en studietur til vidunderlige Kroatien.

Fordelen ved en studierejse til Kroatien er, at det generelt er billigt at rejse dertil sammenlignet med lande som Italien, Spanien og Grækenland - helt uden at man behøver gå på kompromis med oplevelser og det gode vejr.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 63 eller klik på linket nedenfor for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til Kroatien.

 

Forslag til studieture i Kroatien

Læs mere om studieture til Zagreb.

Vi skræddersyer jeres studierejse til Kroatien til jeres ønsker og behov. 

 

Derfor skal I tage på studietur til Kroatien

Kroatien er en overset perle, som både byder på en rig kulturarv, spændende historie og ekstraordinære naturoplevelser, som de færreste desværre kender til - altså de perfekte rammer for en faglig studietur. Og så gør det jo heller ikke noget, at landet generelt har lave priser på blandt andet mad og drikke. 

Gennem tiden har Kroatien været en del af alt lige fra imperier, blomstrende kongedømmer og republikker; lige fra en vigtig region i Romerriget til en del af det tidligere Jugoslavien - og alle satte sit aftryk på landet. 

I dag er Kroatien et moderne EU-land med et velfungerende demokrati, et robust velfærdssystem og en generel tro på tingene oven på Uafhængighedskrigen i 1991-1995 og den finansielle krise, som begge tog hårdt på det Centraleuropæiske land. I de senere år har Kroaterne oplevet stabil økonomisk vækst, primært drevet af en blomstrende turisme. 

Generelt har Kroatien et behageligt klima, som både er perfekt til dage med fagligt indhold og de mere stille dage, der med fordel kan tilbringes ved landets mange strande, som regnes blandt Europas bedste eller de mange smukke naturomgivelser, som landet også kan diske op med. 

Så hvis I gerne vil på studietur til et land med masser af charme og uovertruffen gæstfrihed, som også byder på masser af kultur og historie til priser, hvor alle kan være med, så lad BENNS arrangere en studierejse til Kroatien for jer. 

 

Skræddersyede studieture til Kroatien

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studierejser, så vi forstår bedre end nogen andre, hvad der skal til for at gøre en studietur til Kroatien til en succes på alle plan, både fagligt og socialt. Vi kan skræddersy jeres studierejse til Kroatien, så kontakt os for yderligere information eller for at få et gratis tilbud på jeres studietur. 

Vi har i første omgang valgt at fokusere på en studietur til Zagreb; Kroatiens hovedstad, og klart vigtigste by både kulturelt, økonomisk og politisk. Byen er et perfekt mix mellem det gamle og nye Kroatien, og byder på et hav af kulturelle tilbud, god mad til lave priser, en hyggelig og tryg atmosfære samt et pulserende byliv - altså den perfekt kombination til en studierejse. 

 

Faglighed på jeres studietur til Kroatien 

Indholdet af en studierejse til Kroatien skal naturligvis have et vist fagligt indhold, og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Kroatien indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi en faglig studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for at høre nærmere om de faglige muligheder på jeres studierejse til Kroatien.

 

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
2.638,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Fascinerende historie
  • Ekstraordinære naturoplevelser
  • Perfekt vejr til faglige og sociale aktiviteter
  • Billige priser
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Kroatien

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Kroatien.

Skræddersyede studierejser til Kroatien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Kroatien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: