65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Costa Diadema

Costa Diadema blev søsat i 2014 og har utroligt meget at byde på af både faciliteter og underholdning til hele familien. Skibet er bygget til både sjov og afslapning. Et af skibets store fordele er den 500 meter lange udendørs promenade, hvor flere barer og restauranter er rykket udendørs. Herudover støder I også på afslapningsområde med jacuzzi og hyggelige cabanas.

Skibet byder også på adskillige restauranter, barer, sportsfaciliteter, børneområde med piratskib og ”Gurli Gris” tema, vandrutsjebane, Grand Prix simulator, 4D Biograf, afslappende Solemio Spa og meget mere.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Dream Class
Længde: 305,7 m
Bredde: 37,20 m
Antal dæk: 15 passagerdæk
Antal kahytter: 1.862
Antal passagerer: max. 4.947 / 3.693 i dbl. kahyt
Antal besætning: 1.253 
Bruttovægt: 133.019

Kahytter og suiter

Costas kahytter er behagelige og hyggelige. Det perfekte sted at slappe af efter en travl dag med aktiviteter, social interaktion og sammentræf, både om bord og på land. Costa har forskellige typer kahytter, hvad angår størrelse og placering, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. De har indvendige, udvendige med havudsigt, balkon eller suitekahytter tilgængelige, som alle er designet til at give maksimal komfort, elegance og afslapning.

Er I en familie på fem personer, har Costa Diadema nogle få udvendige- og balkonkahytter med mulighed for at bo op til fem personer. Kahytterne er ikke meget større end kahytterne til to-fire personer, så man skal være indstillet på at der vil være væsentlig begrænset med plads. Specielt når alle fem sovepladser er redt. Kahytterne egner sig derfor bedst til fx. to voksne og tre mindre børn, og ikke fx. fem voksne mennesker.

Kahytterne på skibene er inddelt i Basic, Premium Comfort eller Deluxe (afhængig af kahyt).
Uanset hvilken kahytskategori I vælger, indeholder jeres kahyt bl.a. eget bad og toilet, aircondition, interaktivt-TV med satellitkanaler, minibar, samt 24-timers roomservice og WiFi mod betaling. Skibet er også velegnet i forhold til handikappede. 

Udvalgt underholdning/aktiviteter

Costa Diadema har underholdning for alle aldre. Hører du til de aktive er der både fitnesscenter, løbebane og boldbane/basketball. Der er også mulighed for at udleve sin inderste fartdjævel i skibets Grand Prix-simulator. Man kan også nyde et afslappet ophold i skibets populære Solemio Spa, læse en bog i biblioteket eller prøve lykken i det store kasino. Skibet byder også på en 4D biograf hvor der fremvises forskellige film med 4D effekter samt et multifunktionelt rum med interaktive spil, bla. Star Laser.

Af andre underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Swimming pools og boblebad
 • Diskotek
 • Card room
 • To børneklubber: Squok Club for de 3-11-årige og Teen Zone for de 12-17-årige.
 • Shopping område på 1000 m2
 • Bibliotek
 • 4D biograf, Star Laser, Formel 1 Simulator, rulleskøjter, løbebane, udendørs biograf

Restauranter

Skibet byder på flere forskellige restauranter, nogle er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • Adularia og Fiorentino –Hovedrestauranter som serverer en varieret a la carte menu til aften.
 • Corona Blu Buffet Restaurant – buffetrestaurant med store vinduer mod havet, som egner sig perfekt til en let frokost.

 • Ristorante Club Diadema – en original kulinarisk oplevelse med en à la carte menu i en privat, eksklusiv indstilling og åbent køkken. Kun reservation, betalingsrestaurant.

 • Teppanyaki Restaurant - Japansk køkken i orientalsk stil, hvor kokken forbereder retter på bestilling. Betalingsrestaurant.

Udvalgte barer & lounges

 • Amarillo Ice Cream Shop og chocolate Bar – Nyd lækker og hjemmelavet is i den hyggelige is- og chokolade bar med et væld af forskellige smage.
 • Aperol Spritz Bar – Nyd solnedgangen efter en spændende dag med en klassisk italiensk Aperol Spritz. Så er feriestemningen sikret.

 • Vinoteca Gran Duca di Toscana – Vinbaren er det ideelle sted at mødes til et glas vin inden middagen. Op til 80 forskellige vine fra bl.a. Italien og Frankrig kan serveres med lækker ost og snacks.

For den ekstra forkælelse: Solemio Spa

En oase af velvære og afslapning
Solemio Spa er et ægte spaområde for dem der ønsker total velvære i en afslappende atmosfære. Nyd lidt "mig tid". Den har et areal på ca. 3.500 kvadratmeter og er dedikeret til at genvinde fysisk energi og psykisk balance i en unik atmosfære inspireret af de gamle romerske bade. Giv dig hen til det nænsomme vand i de termiske og thalassoterapeutiske pools, dampbade og finske saunaer, og oplev behandlingerne, som er inspireret af den oldgamle, yurvediske lære. Solemio Spa wellness-center, med udsigt over havet, er en verden, hvor tiden står stille, en unik fornemmelse af at leve i harmoni med dig selv. Du vil gå revitaliseret derfra i krop og sjæl.

Costa Diadema
Costa Diadema
Eksempel på balkonkahyt på Costa Diadema
Eksempel på balkonkahyt på Costa Diadema
Vælg mellem flere forskellige restauranter ombord på Costa Diadema
Vælg mellem flere forskellige restauranter ombord på Costa Diadema
Besøg Solemio Spa på Costa Diadema
Besøg Solemio Spa på Costa Diadema
Besøg Solemio Spa
Besøg Solemio Spa
Udendørsdæk på Costa Diadema
Udendørsdæk på Costa Diadema
Restaurant på Costa Diadema
Restaurant på Costa Diadema
Restaurant på Costa Diadema
Restaurant på Costa Diadema
Teppanyaki-restaurant på Costa Diadema
Teppanyaki-restaurant på Costa Diadema
Italiensk restaurant på Costa Diadema
Italiensk restaurant på Costa Diadema
Eksempel på udvendig kahyt på Costa Diadema
Eksempel på udvendig kahyt på Costa Diadema
Eksempel på indvendig kahyt på Costa Diadema
Eksempel på indvendig kahyt på Costa Diadema
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Costa krydstogt

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Costa Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: