65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Costa Fascinosa

Costa Fascinosa blev bygget i 2012 og byder på mange muligheder for både underholdning, aktiviteter, afslapning og forkælelse. Skibet er derved bygget til både sjov og afslapning, med både vandrutsjebane, Grand Prix simulator, 4D Biograf, stort fitnesscenter samt Costa Cruises populære Solemio Spa, hvor forkælelse og afslapning er nøgleordet.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Concordia class
Længde: 290,2 m
Bredde: 35,50 m
Antal dæk: 17 (13 dæk for passagerer)
Antal kahytter: 1.508
Antal passagerer: max. 3.800 / 1.484 i dbl. kahyt
Antal besætning: 1.110 
Bruttovægt: 113.216 tons

Udvalgte kahytter og suiter

Costas kahytter er behagelige og hyggelige. Det perfekte sted at slappe af efter en travl dag med aktiviteter, social interaktion og sammentræf, både om bord og på land. Costa har forskellige typer kahytter, hvad angår størrelse og placering, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. De har indvendige, udvendige med havudsigt, balkon eller suitekahytter tilgængelige, som alle er designet til at give maksimal komfort, elegance og afslapning.

Uanset hvilken kahytskategori I vælger, indeholder jeres kahyt bl.a. eget bad og toilet, aircondition, interaktivt-TV med satellitkanaler, minibar, samt 24-timers roomservice og WiFi mod betaling. Skibet er også velegnet i forhold til handikappede. 

Udvalgt underholdning/aktiviteter

Costa Fascinosa har underholdning for alle aldre. Hører du til de aktive er der både fitnesscenter, løbebane og boldbane/basketball. Der er tilmed mulighed for at udleve sin inderste fartdjævel i skibets Grand Prix-simulator. Man kan også nyde et afslappet ophold i skibets populære Samsara Spa, læse en bog i biblioteket eller prøve lykken i det store kasino. Skibet byder også på en 4D biograf hvor der fremvises forskellige film med 4D effekter.

Af andre underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Swimming pools og boblebad
 • Diskotek
 • Card room
 • To børneklubber: En Squok Club for de 3-11 årige og Teen Zone for de 12-17-årige.
 • Shopping område
 • Excite Piano Bar
 • Bibliotek
 • Internetcafe
 • Stort teater i tre etager med forestillinger hver aften

Udvalgte restauranter

Skibet byder på flere forskellige restauranter, nogle er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • The Il Gattopardo restaurant og The 8½ restaurant – hovedrestauranterne. Her serveres en varieret a la carte menu til aften.
 • The Tulipano Nero – buffetrestaurant med store vinduer mod havet, som egner sig perfekt til en let frokost.
 • Ristorante Club Fascinosa – en original kulinarisk oplevelse med en à la carte menu i en privat, eksklusiv indstilling og åbent køkken. Kun reservation, betalingsrestaurant.

Udvalgte barer & lounges

 • Topkapi Grand Bar – Nyd aftenen med drinks og musik.
 • Bagdad Café – Det perfekte sted for gæster med en sød tand. Nyd frisk frugt dyppet i chokoladefontænen eller andre søde sager. Et hyggeligt sted at slå sig ned for en snak og en kop varm chokolade.
 • Blue Velvet Piano Bar – Glamourøs bar med behagelige møbler og dæmpet belysning. Et dejligt sted at slappe af med god musik og en drink.

For den ekstra forkælelse: Solemio Spa

En oase af velvære og afslapning
Solemio Spa er et ægte spaområde for dem der ønsker total velvære i en afslappende atmosfære. Nyd lidt "mig tid". Den har et areal på ca. 3.500 kvadratmeter og er dedikeret til at genvinde fysisk energi og psykisk balance i en unik atmosfære inspireret af de gamle romerske bade. Giv dig hen til det nænsomme vand i de termiske og thalassoterapeutiske pools, dampbade og finske saunaer, og oplev behandlingerne, som er inspireret af den oldgamle, yurvediske lære. Solemio Spa wellness-center, med udsigt over havet, er en verden, hvor tiden står stille, en unik fornemmelse af at leve i harmoni med dig selv. Du vil gå revitaliseret derfra i krop og sjæl.

Costa Fascinosa
Costa Fascinosa
Restaurant på Costa Fascinosa
Restaurant på Costa Fascinosa
Pooldækket på Costa Fascinosa
Pooldækket på Costa Fascinosa
Poolområde på Costa Fascinosa
Poolområde på Costa Fascinosa
Otto E Mezzo restaurant på Costa Fascinosa
Otto E Mezzo restaurant på Costa Fascinosa
Underholdning på Costa Fascinosa
Underholdning på Costa Fascinosa
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Costa krydstogt

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Costa Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: