65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Denver

Rejs til Denver og oplev "The Mile High City" - Denver ligger præcis en mil over havets overflade, omgivet af bjerge fra det sydlige af Rocky Mountains, der strækker sig helt op i Canada. Midt i centrum ligger en 1½ km lang gågade på 16th Street. Alle de største seværdigheder ligger i gå afstand herfra. Den gamle bydel, Lower Downtown eller "LoDo", ligger ved Larimer Square, med gamle bygninger, gaslamper, hestevogne og saloons.

 

Denvers svar på Tivoli

I Six Flags Elitch Garden har man forsøgt at efterligne hyggen og charmen i Tivoli i København. Mellem træer og blomster kan I suse afsted i vilde rutchebaner. Colorado State Capitol er Colorados regeringsbygning, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over bjergene i Rocky Mountains. Kuplen er belagt med ægte guld.

 

Slap af i City Park

Vil I slappe lidt mere af i Denver, er City Park en stor park med botanisk have og zoologisk have, hvor der ofte afholdes friluftskoncerter. Det er ikke nogen imponerende statistik Denver praler med, når de kalder sig for USA's tyndeste by. Årsagen er, at staten Colorado med 48% er den eneste stat der har under 50% overvægtige eller direkte fede indbyggere.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Denver. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Denver
Denver
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: