Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Washington D.C.

Washington D.C. er en by, som er skabt til at være hovedstad. Fuld af storslåede sights og seværdigheder, og det bedste er, at mange af tingene er gratis! Washington D.C. er - amerikanernes, ja, hele verdensmagtens hovedstad. Men den synes alligevel ikke større end en stor provinsby, når man sammenligner med andre storbyer som f.eks. New York. Det er ved lov bestemt, at ingen bygninger må være højere end Capitol, så det er ikke skyskrabere byen bærer præg af.

Washington D.C. er ret nem at overskue. Samtlige større seværdigheder er placeret i eller omkring det grønne område, som ligger mellem floden Potomac og Capitol Hill. Wahington D.C. er designet til at være hovedstad, og bygningerne i nyklassicistisk stil er skabt for at imponere og skabe respekt.

Mange synes sikkert, at de allerede kender byen på grund af dens jævnlige optræden i medierne, men at opleve de storslåede og monumentale seværdigheder på nært hold er en helt anden og nærværende oplevelse.

De bedste oplevelser er nok Capitol, Washington D.C.'s fornemmeste landemærke og byens hjerte; Det Hvide Hus og Vietnam War Memoral, som er byens mest besøgte mindesmærker. Af andre seværdigheder kan nævnes monumenterne for de tidligere præsidenter Jefferson, Washington og Lincoln; Arlington kirkegården med den ukendte soldats grav.

 

I har ikke været i Washington D.C., hvis I ikke har...

  • ... besøgt The Smithsonian, og alle de mange museer, der hører ind under Smithsonian Institution. De spænder over kunst, naturhistorie, flyvemaskiner, indiansk historie, amerikansk historie og meget mere. Og det helt specielle er, at det er gratis at komme ind!
  • ... set alle monumenterne. Washington er fyldt med monumenter og mindesmærker til minde om store personligheder og mange krige. Blandt de mest populære er Vietnam monumentet, Lincoln Memorial og det nye 2. verdenskrigsmonument. Lidt gemt ligger det meget smukke Roosevelt Memorial til minde om ikke blot en stor præsident, men også om en meget vigtig periode i amerikansk historie.
  • ... set Arlingtonkirkegården. Her kan I se J.F. Kennedys grav med den evige flamme og det betagende syn af de mange hvide kors på de grønne plæner.
  • ... været omkring Union Station, banegården som blev opført i 1908. Efter en gennemgribende renovering over en 3-årig periode blev den genindviet i 1988. Ud over at tjene som banegård er den også en velbesøgt og populær shoppingmall.
  • ... besøgt Georgetown, som er en bydel ca. 10 km fra centrum af Washington. Her er et specielt afslappet miljø med mange restauranter, caféer og et stort udvalg af butikker.
  • ... set Det Hvide Hus - det verdensberømte hjemsted for den amerikanske præsident.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Washington D.C. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Washington DC
Washington DC
Washington DC
Washington DC
Washington DC
Washington DC
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: