65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Boston

Rejs til Boston og oplev en ægte britisk by midt i New England. Med hyggelige grønne parker, gamle britiske historiske bygninger og en helt enestående atmosfære kan man kun holde af Boston.

 

En universitetsby

Universitetsbyen Boston er hovedstaden i delstaten Massachusetts. Kendt fra utallige amerikanske film huser Boston et af verdens største og mest prestigefyldte universiteter – Harvard University. Livet i Boston bærer præg af et rigt studieliv, da det ikke kun er Harvard, der er byens uddannelsesmæssige stolthed. Boston University, University of Massachusetts og Massachusetts Institute of Technology er også store universiteter i amerikanernes øjne.

 

Hvad skal man se i Boston?

Ved havnefronten er der altid liv i gaden med gadecaféer, afslapning og gode frokoster på de autentiske fiskerestauranterne. Det gamle og nostalgiske kvarter, Beacon Hill, gemmer på små hyggelige gader i gammel stil med lygtepæle og stenbelagte gader, som var det England i det 19. århundrede. Der er i dette kvarter de velhavende bor. I udkanten af Beacon Hill ligger Sams Bar, kendt fra tv-serien af samme navn. Generelt har Boston lagt by til mange store Hollywood-produktioner som eksempelvis Good Will Hunting og The Departed.

Det nye State House fra 1798 er med dens gyldne kuppel ikke til at overse og er en kendt bestanddel af Bostons smukke bybillede. Det gamle State House fra 1713 ligger mere skjult blandt Bostons skyskrabere. Bygningen er den ældste og også en af de mest charmerende bygninger i Boston.

 

Football, baseball, Hockey og basketball

Boston har nogle af USA’s største og bedste sportstraditioner. I alle de fire største sportsgrene i USA, football, baseball, hockey og basketball er Boston med helt fremme i den absolutte top. Særligt er byens Baseball-hold Boston Red Sox legendariske på deres hjemmebane Fenway Park. Det er bestemt også værd at opleve den larmende og sportsgale stemning til football-holdet New England Patriots hjemmekampe i NFL.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Boston. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Trinity Episcopal Church i Boston
Trinity Episcopal Church i Boston
Havnen i Boston
Havnen i Boston
Gå langs Bostons "Freedom Trail" for at lære historien at kende
Gå langs Bostons "Freedom Trail" for at lære historien at kende
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: