65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Kenya er et af de mest populære rejsemål for safari i Afrika, og dette er ikke uden grund. Kenya er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og er det er derfor oplagt at tage på safari i Kenya. Kenya byder på al det vildtliv og alle de spektakulære naturoplevelser, som man måtte kunne tænke sig.

Kenyas er selve safariens moderland og her er et væld af skønne safariparker, som på det nærmeste er uundgåelige at besøge, hvis man have den perfekte safarioplevelse, fordi parkerne har hver deres karakteristiska.

Masai Mara er kongen over dem alle med sine enorme mængder af dyr, men Lake Naivasha byder på masser af flodheste, Lake Nakuru på flamingoer, Samburu på store røde elefanter, Amboseli på masser af elefanter og den bedste udsigt til Kilimanjaro og Tsavo på enorme vidder. Her er uanede muligheder for at opleve dyr, masser af dyr.

At naturen i tilgift er fantastisk og bjergtagende, gør kun safarioplevelsen større.

På en safari i Kenya med BENNS har I mulighed for at opleve dette smukke, eventyrlige land på en usædvanlig og meget autentisk måde. Safarirejser i Kenya er for jer, som søger at komme helt ind i selve sjælen på Kenya, at opleve det pragtfulde, storslåede og meget forskelligartede natur- og dyreliv og møde Kenyas lokalbefolkning og rige kulturliv på helt nært hold.

Safari i Kenya

På vores safarirejser i Kenya er I garanteret en veltilrettelagt rejseplan, som sikrer, at I får al det bedste Kenya har at tilbyde med hjem i bagagen samtidig med, at I får masser af frihed til selv at gå på opdagelse og masser af tid og ro til at fordøje de mange nye, spændende indtryk.

BENNS' safarirejser i Kenya – jeres afrikanske eventyr starter her.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safarirejse til Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser.

Løver på savannen - Safari i Kenya
Løver på savannen - Safari i Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Safari i Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Safari i Kenya