65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Kenya er et af de mest populære rejsemål for safari i Afrika, og dette er ikke uden grund. Kenya er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og det er derfor oplagt netop at tage på safari i Kenya. Kenya byder på al det vildtliv og alle de spektakulære naturoplevelser, som man måtte kunne tænke sig.

En Kenya safari i selve safariens moderland byder på et væld af skønne safariparker, som på det nærmeste er uundgåelige at besøge, hvis man have den perfekte safarioplevelse, fordi parkerne har hver deres karakteristiska.

Masai Mara er kongen over dem alle med sine enorme mængder af dyr, men Lake Naivasha byder på masser af flodheste, Lake Nakuru på flamingoer, Samburu på store røde elefanter, Amboseli på masser af elefanter og den bedste udsigt til Kilimanjaro og Tsavo på enorme vidder. Her er uanede muligheder for at opleve dyr, masser af dyr.

At naturen i tilgift er fantastisk og bjergtagende, gør kun safarioplevelsen større.

På en safari i Kenya med BENNS har I mulighed for at opleve dette smukke, eventyrlige land på en usædvanlig og meget autentisk måde. En Kenya safari er for jer, som søger at komme helt ind i selve sjælen på Kenya, at opleve det pragtfulde, storslåede og meget forskelligartede natur- og dyreliv og møde Kenyas lokalbefolkning og rige kulturliv på helt nært hold.

Safari i Kenya

På vores safarirejser i Kenya er I garanteret en veltilrettelagt rejseplan, som sikrer, at I får al det bedste Kenya har at tilbyde med hjem i bagagen samtidig med, at I får masser af frihed til selv at gå på opdagelse og masser af tid og ro til at fordøje de mange nye, spændende indtryk.

Safari i Kenya med naturligvis med BENNS. Vi har selv været der og ved.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vore safarirejser her
Læs mere om alle vores rejser i Afrika

Løver på savannen - Safari i Kenya
Løver på savannen - Safari i Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Safari i Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Safari i Kenya
Se de mange elefanter på safari i Kenya
Se de mange elefanter på safari i Kenya
Det er oplagt at kombinere safari i Kenya med en skøn badeferie
Det er oplagt at kombinere safari i Kenya med en skøn badeferie
Vis resultater for: