65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Tanzania er indbegrebet af eventyr og safari, og derfor er det oplagt at tage på safari Tanzania, da det er et af de allerbedste steder at få en autentisk safari oplevelse.

Oplevelserne spænder fra det bjergrige landskab med Kilimajaros skønhed til nationalparken Serengeti, der er kendt for den årlige vandring af millionvis af gnuer samt masser af løver, elefanter, leoparder og andre fascinerende vilde dyr.

På en safari i Tanzania kan I også opleve Lake Manyaras flamingoer, Ngorongoro krateret, Kilimanjaros sneklædte tinde, Masai-folket og meget mere. Oplevelserne står i kø.

En safarirejse er en mættende oplevelse for jeres sanser. Det vil altid være en god idé at overveje at stresse af med en skøn badeferie på Zanzibar, hvor safarioplevelserne kan fordøjes.

BENNS har et stort udvalg af safarirejser i Tanzania, så der er ture, der passer til enhver smag og til alle aldre. Hvis I vælger en safarirejse i Tanzania, vil I f.eks. kunne besøge den berømte nationalpark Serengeti, hvor der virkelig er mulighed for at mærke og føle naturen og de vilde dyr på tætteste hold, men vi indlægger også udflugter til mere specielle og isolerede områder, som byder på mange spændende og unikke oplevelser.

En safari i Tanzania er for jer, der søger en aktiv ferie med alt, hvad hjertet begærer af grandiose natur- og vildtoplevelser, rigt kulturliv og billedskønne kyststrækninger i det fantastiske, fascinerende Tanzania.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safarirejse til Tanzania. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vore safarirejser

 

Giraf spottet på safari i Tanzania
Giraf spottet på safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania