65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Tanzania er indbegrebet af eventyr og safari, og derfor er det oplagt at tage på safari i Tanzania, da det er et af de allerbedste steder at få en autentisk safarioplevelse.

Oplevelserne spænder fra det bjergrige landskab med Kilimajaros skønhed til nationalparken Serengeti, der er kendt for den årlige vandring af millionvis af gnuer samt masser af løver, elefanter, leoparder og andre fascinerende vilde dyr.

På en safari i Tanzania kan I også opleve Lake Manyaras flamingoer, Ngorongoro krateret, Kilimanjaros sneklædte tinde, Masai-folket og meget mere. Oplevelserne står i kø.

En Tanzania safari er en mættende oplevelse for jeres sanser. Det vil derfor altid være en god idé at overveje at stresse af med en skøn badeferie på Zanzibar, hvor safarioplevelserne kan fordøjes.

BENNS har et stort udvalg af safari i Tanzania, så der er safarirejser, der passer til enhver smag og til alle aldre. Hvis I vælger en Tanzania safari, vil I f.eks. kunne besøge den berømte nationalpark Serengeti, hvor der virkelig er mulighed for at mærke og føle naturen og de vilde dyr på tætteste hold. Men vi arrangerer også udflugter til andre mere specielle og isolerede områder, som byder på mange spændende og unikke oplevelser.

En safari i Tanzania er for jer, der søger en aktiv ferie med alt, hvad hjertet begærer af grandiose natur- og vildtoplevelser, rigt kulturliv og billedskønne kyststrækninger i det fantastiske, fascinerende Tanzania.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Tanzania. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores safarirejser
Læs mere om alle vores rejser i Afrika

Giraf spottet på safari i Tanzania
Giraf spottet på safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Thailand | Ngorongoro-krateret
Safari i Thailand | Ngorongoro-krateret