65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safarirejser til Ngorongoro

Superlativerne står I kø, når man skal beskrive følelsen af at stå på kanten af Ngorongoro krateret og skue ud over det grønne hav, der udfolder sig 600 m nedenfor krateret. Men uanset hvor magnetisk synet fra kraterkanter er, er det i bunden af krateret, at den virkelig magi sker!

På bunden af krateret udfolder sig et safarilandskab bestående af åben græssavanne, sumpe, skovområder og en central sodasø, Lake Magadi, hvor man ofte kan se masser af flamingoer.

 

Unik koncentration af vildt

I dette fascinerende safarilandskab finder I en koncentration af dyreliv, som få andre safariområder kan matche, inklusive den højeste koncentration af løver og af rovdyr generelt i Afrika.

Ikke mindst forekomsten af “The Big 5”: Løven, elefanten, bøflen, leoparden og næsehornet overgås formodentligt ikke af andre parker. Man antager, at krateret er hjemsted for ca. 30.000 dyr.

Krateret er det sted i Tanzania, hvor sandsynligheden er størst for at se det udrydningstruede sorte næsehorn, samt den sortmankede løve.

 

Et naturfænomen beskyttet af UNESCO

Ngorongoro er ganske enkelt en af Afrikas største attraktioner og fuldt fortjent optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nogorongoro krateret er 300 km2 og kaldes ofte for verdens 8. naturvidunder. Krateret er ganske enkelt en uimodståelig naturoplevelse.

Normalt er dyrelivet den bærende faktor på en safaritur, men lige netop Ngorongoro krateret er i sig selv så smuk en natur oplevelse, at det næsten kan stå alene! Kombinationen af den enestående naturoplevelse med det unikke dyreliv, gør blot at en safarioplevelse her smelter sammen til en højere enhed!

 

Et mikrokosmos af den afrikanske savanne

Det fredede Ngorongoro Krater er et utroligt mikrokosmos på den østafrikanske savanne. Ngorongoro er verdens største caldera - dvs. en vulkan med sammenfaldet top.

En gang var Ngorongoro et lige så højt bjerg som Kilimanjaro. Et bjerg, som sprængte sig selv i småstykker og dækkede Serengeti med aske, mens bjergtoppen sank ned i krateret.

Kraterkanten ligger i godt 2300 m højde og alle indkvarteringssteder ligger her med en mageløs udsigt over krateret.

Ngorongoro er et must på enhver safari i Tanzania.

 

Fakta om Ngorongoro:

Kraterets størrelse: 300 km2 og 600 m dyb
Beliggenhed: 180 km nordvest for Arusha. Mellem Lake Manyara og Serengeti
Bedst at besøge: Kan besøges hele året

Hvorfor Ngorongoro:

 • Enestående naturskønhed og dyreliv
 • Verdens største indsunkne vulkankrater
 • Enorm koncentration af dyreliv inkl. Big 5
 • Det sorte næsehorn

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Ngorongoro. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser i Tanzania
Læs mere om alle vores safarirejser i Afrika

Zebraer i Ngorongoro
Zebraer i Ngorongoro
Løver i Ngorongoro
Løver i Ngorongoro
Det smukke Ngorongoro krater
Det smukke Ngorongoro krater
Dyreliv i Ngorongoro
Dyreliv i Ngorongoro
Elefanter i Ngorongoro
Elefanter i Ngorongoro

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Lake Ndutu Luxury Tented Lodge

  Denne helt nye, eksklusive safari-lodge består af blot 15 rummelige, permanente telte opført på træ-platforme hævet 1 meter fra jorden og med ca. 11 meter me...

  Læs mere
 • Ngorongoro Sopa Lodge

  Ngorongoro Sopa Lodge ligger direkte på kraterkanten, men i modsætning til de fleste andre lodges er Sopa beliggende på østsiden. Det giver en lidt længere,...

  Læs mere
 • Ngorongoro Farm House

  Ngorongoro Farm House ligger blot 5 km. fra Ngorongoro Lolduare Gate og med en fantastisk udsigt til Oldeani vulkanen. Ngorongoro Farm House er en mindre, me...

  Læs mere
 • Ngorongoro Serena Lodge

  Tag på safari rejse i Tanzania med BENNS og bliv indkvarteret på Ngorongoro Serena Lodge, som er beliggende lige på kanten af et af verdens helt store naturu...

  Læs mere
 • Bougainvillea Safari Lodge

  Bougainvillea Safari Lodge har 32 hytter, som ligger i et frodigt område omkring poolen. 10 af hytterne er dobbelt-hytter og ligger i haven. På Bougainvillea...

  Læs mere
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: