65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Ngorongoro Sopa Lodge

Ngorongoro Sopa Lodge ligger direkte på kraterkanten, men i modsætning til de fleste andre lodges er Sopa beliggende på østsiden. Det giver en lidt længere, men yderst smuk kørsel til lodgen, hvor selve kraterkanten følges. Ofte med gode oplevelser af elefanter og bøfler. Ngorongoro Sopa Lodge vender ud mod de altid storslåede solnedgange mod vest og ligger over en halv kilometer over kraterbunden som er det højeste punkt på Ngorongoro-kraterets kant. Ngorongoro Sopa Lodge tilbyder derfor gæsterne en enestående udsigt ud over denne enorme caldera.

Som altid med Sopa lodges bydes der også her, på store og meget velfungerende værelser og fællesrum. De 94 værelser er alle med toilet/bad samt centralvarme, da der kan blive køligt om natten i disse højder. Fra værelset har man en enestående udsigt ud over krateret. Store vinduer til den smukke natur er også en flot detalje ved lodgen, ikke mindst fra restauranten, hvor man kan nyde et godt måltid mad samt udsigten ud over krateret. Lemala Hill Restaurant tilbyder en udsøgt kulinarisk oplevelse med en fusion af kontinentale og lokal retter. Om morgenen serveres der et overdådigt morgenmadsbuffet samt frokost og aftensmad, hvor man kan nyde udsigten over krateret. Frokost og middag serveres a la carte på udvalgte ugedage. Maden er som altid hos Sopa rigtig god.

Selve lodgen er bygget op i ægte afrikansk "rund-hus" stil med de ikoniske kegleformede tagkonstruktioner. Lodgen er flot dekoreret med afrikanske træudskæringer og kunstværker som harmonerer med lodgens dramatiske omgivelser.

Som eneste lodge i området er der swimmingpool, hvor vandet dog kan være ret køligt grundet den kølige luft, kraterkanten ofte har.

Lodgen har egen op- og nedkørsel til kraterbunden, hvilket giver en behagelig og rolig atmosfære. 

Ngorongoro Sopa Lodge har følgende faciliteter:

  • WiFi på offentlige områder
  • Crater View Bar hvor man kan nyde en drink inden middagen og varme sig foran den hyggelige pejs i de kølige aftentimer.
  • Lemala Hill Restaurant med den imponerende udsigt ud over krateret.
  • Souvenirbutik
  • Pool med udsigt ud over krateret

Læs mere om Ngorongoro. 

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: