65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Nyikani Migration Camp Ndutu

Nyikani Migration Camp Ndutu flyttes i takt med den store migration i Serengeti-økosystemet, som finder sted to gange om året. Ndutu-området er særligt kendt for at være samlingssted for omkring en million vandrende gnuer og zebraer i årets første måneder. Græsset i området er ideelt til disse dyr, og der fødes næsten altid kalve og føl her i de første måneder af året. De mineralholdige græsarter tiltrækker græsspisere, hvilket igen tiltrækker rovdyr. Campen er derfor også det perfekte udgangspunkt for at opleve savannens mirakler og dramaer fra januar til marts!

Campen har 12 telte, alle med skyggefuld veranda med udsigt over Serengeti-økosystemet. Teltene har faste gulve, eget toilet, rindende vand og bruser. De komfortable senge og den smagfulde indretning af teltene fuldender oplevelsen.

Opholdet er med helpension, og alle måltider serveres i den udendørs, overdækkede restaurant. Ønsker man at nyde en middag under åben himmel og opleve en 'bush dinner', kan dette arrangeres. Drikkevand er inkluderet.

Læs mere om Ngorongoro. 

Læs mere om Serengeti.

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: