Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand er en rejse til smilets land, og de, der har været på en Thailand rejse forstår tilnavnet til fulde. Thailænderne er bare smilende og imødekommende overfor gæster i deres land, og smilet fører ganske ofte over i lettere, genert fnisen.

Rejser til Thailand er rejser til et vidunderligt land. Et land, som bare har det hele, ovenikøbet til overflod. Rejser til Thailand er på mange måder rejser til et super moderne land, hvor man kan få alt og købe alt, og samtidig et meget konservativt og traditionelt land med sæder og skikke, der ligger meget dybt forankret i enhver thailænder.

Thailand rejser er bare så mange ting: Verdensbyen Bangkok med de fantastiske hoteller, shopping malls og aften- og natteliv; Nogle af verdens bedste strande i det sydlige Thailand; fascinerende buddhistisk kultur; frodig natur og bjergområde i nord.

Thailand rejser byder på et utroligt mix af forjættende oplevelser, der let kan kombineres på kryds og tværs af landet. Glem ikke at Thailand er et land med en rigtig god infrastruktur, som gør det let at komme rundt i landet. Bangkok er den centrale hub for rejser til Thailand med blot en times flyvning mod nord og 1 times flyvning til øerne i syd. Samtidig er Bangkok ideel for at kunne besøge andre lande i Fjernøsten.

Bemærk! Den enkelte thailænderes beundring for kongehuset enorm, og pt. er kongehusets rolle slet ikke til diskussion. Landet er meget sensitivt over bemærkninger og andre reaktioner, der kan tolkes som majestætsfornemmelse. Det tager man ikke let på = typisk fængselsstraf for noget sådant.

 

Rundrejse i Thailand

Vil man opleve landet til fulde er en rundrejse i Thailand det eneste rigtige. På en rundrejse i Thailand får I muligheden for at opleve landets kulturelle nord og solbeskinnede badeøer i syd samt landets pulserende hovedstad, Bangkok. Så får man en fantastisk kombination af oplevelser, som vil sætte varige minder. Vi skræddersyr gerne jeres rundrejse i Thailand.

 

Rejser til Thailand - Bangkok

Rejser til Thailand vil næsten altid omfatte et besøg i Bangkok, Thailand store, kaotiske hovedstad med over 10 mio. indbyggere. Til sammenligning har den næststørste by, Chiang Mai, blot 150.000 indbyggere. Så Bangkok er på alle måder landets økonomiske, kommercielle og underholdningsmæssige centrum.

Bangkok er de senere år kåret som den mest populære storby i verden; ikke uden grund. Byen har de seneste 15 år udviklet sig kolossalt som en følge af det generelle økonomiske boom i området.

Bangkok har i dag en skyline, der kan matche mange amerikanske storbyer - et tegn på økonomisk succes. Trafikstrukturen, som altid har været byens akilleshæl, er styrket med både metro, Sky train og fast-lane busser, for at sikre, at i hvert fald byens turister kommer let rundt til byens seværdigheder.

Bangkoks to store turistområder er Silom og Sukhumvit, som byder et utal af 5-stjernede hoteller, restauranter og barer og naturligvis også den legendarisk letbenede underholdning i f.eks. Pat Pong i Silom.

Bangkok ER fantastisk og med sin eksotiske stemning, kaotiske trafikkultur, formidable shopping og superlækre hoteller til en pris, vi ikke helt forstår i Vesten, en by, man absolut bør bruge nogle dage i ifm. en rejse til Thailand.

Bangkok er fuld af kultur og rummer adskillige vigtige templer:

 • Grand Palace med Smaragd-buddhaen, Buddhismens vigtigste ’image’,
 • Wat Po med den store forgyldte liggende Buddha,
 • Wat Arun, morgenrødens tempel ved Chao Praya floden Wat Saket, også kaldet Golden Mount
 • Wat Traimit med den 5,5 t tunge guldbuddha

 

Rejser til Thailand - det nordlige Thailand

Skal man på ferie i Thailand er et besøg i det nordlige Thailand næsten et must. Dette område er mere bjergrigt og frodigt end det øvrige Thailand, og centrum for oplevelserne her er typisk byen Chiang Mai. Herfra udgår mange trekkingture i det thailandske højland, ofte med besøg i traditionelle Akha landsbyer. Chiang Mai har stor historisk betydning i Thailand som hovedstad i det gamle kongedømme Lanna, som eksisterede fra 1296 – 1768. I Chiang Mai finder man en række af Thailands vigtigste templer:

 • Doi Suthep, på bjergtoppen udenfor byen
 • Wat Chedi Luang
 • Wat Phra Singh

Chiang Mai er ligeledes udgangspunkt for at besøge det mere uberørte nordvestlige Thailand med Pai og Mae Hong Son på grænsen til Myanmar, og for ture til Den Gyldne Trekant helt mod nord.

 

Det kulturelle centrum

I det centrale Thailand findes to vigtige, gamle kongebyer, som er væsentlige indslag i landets kulturelle arv:

 • Ayutthaya, nord for Bangkok, hovedstad i Siam i perioden 1350 - 1767
 • Sukhothai, hovedstad i kongedømmet af samme navn i 1300-tallet. Sukhothai er UNESCO-beskyttet område

 

Thailand rejser - det sydlige Thailand

De fleste turister tager til de sydlige øer, hvor der ligger talrige vidunderlige store som små tropeøer og lokker med de bedste strande i Fjernøsten, lunt, klart vand, god infrastruktur og masser af liv. Her er noget for enhver smag og pengepung, alt efter hvad man vil.

Phuket og de vestlige tropeøer

På den vestlige side af den thailandske landtange ligger Thailands største ø og turistmagnet, Phuket. En ø, der har set en helt sindssyg udvikling de seneste 20 år. Centrum for turiststrømmen er de to hovedstrande Patong Beach og Karon Beach men store hoteller og masser af restauranter mv. For nogle meget turistet.

Men bevæger man sig nord eller syd for disse strande svinder turiststrømmen ind om end man næppe får det for sig selv. Så skal man ud på de små øer syd for Phuket: Maiton, Racha, Phi Phi i en vis forstand, Coral Island.

Koh Samui og de østlige øer

Koh Samui er østkystens pendant til Phuket og lokker også med fantastiske strande, herligt vand og hektisk byliv. Mere roligt strandliv finder man på Koh Pha Ngan, især det nordøstlige hjørne på strandene ved Thong Nai Phan. Her finder man et par af Thailands ypperste strande.

 

Hvornår skal man rejse på ferie til Thailand

En Thailand ferie kan arrangeres hele året, men skal man til de sydlige øer er der lidt forskel på, hvornår det er bedst. Vil man på sin Thailand ferie besøge de vestlige øer med Phuket er den bedste tid fra december – marts. Vil man til de østlige øer med Koh Samui på sin ferie i Thailand er den bedste tid fra februar – august. Vil man til Hua Hin i toppen af Siam bugten kan man tage dertil hele året.

Årsagen til forskellen mellem de vestlige og østlige øer skyldes påvirkningen af hhv. den østlige og vestlige monsun.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Thailand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Besøg Grand Palace i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg Grand Palace i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg det flydende marked i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg det flydende marked i Bangkok - Rejser til Thailand
Strandene i Thailand er fantastiske - Rejser til Thailand
Strandene i Thailand er fantastiske - Rejser til Thailand
Se også den berømte liggende Buddha i Bangkok - Rejser til Thailand
Se også den berømte liggende Buddha i Bangkok - Rejser til Thailand
Den smukke Doi Inchanon Natinal Park - Rejser til Thailand
Den smukke Doi Inchanon Natinal Park - Rejser til Thailand
Smag den lækre thailandske mad - f.eks. Tom Yam Kung - Rejser til Thailand
Smag den lækre thailandske mad - f.eks. Tom Yam Kung - Rejser til Thailand
Besøg kulturrige Ayutthaya - Rejser til Thailand
Besøg kulturrige Ayutthaya - Rejser til Thailand
Thailand
Thailand
Thailand
Thailand

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • BABA Ecolodge Resort

  Baba Ecolodge er et unikt og bæredygtigt øko-resort beliggende på den smukke ø Kho Phra Thong i det sydlige Thailand. Resortet tilbyder en autentisk og miljø...

  Læs mere
 • Koh Kood Beach Resort

  Koh Kood Beach Resort er et hyggeligt, rustikt hotel som ligger ved stranden Bang Bao Bay – et perfekt sted for en badeferie. Her kan I nyde smukke solnedgan...

  Læs mere
 • River Kwai Jungle Rafts

  River Kwai Jungle Rafts er en unik og charmerende flydende hoteloplevelse beliggende på floden Kwai i Kanchanaburi-provinsen i Thailand. Hotellet er bygget p...

  Læs mere
 • The Float House River Kwai

  The Float House River Kwai er en unik hoteloplevelse midt på River Kwai i det smukke thailandske landskab. Hotellet består af en række luksuriøse flydende bu...

  Læs mere
 • The Greenery Panvaree Floating Resort

  Greenery Panvaree Floating Resort er et idyllisk tilbagetrukket hotel midt i den frodige natur i Khao Sok National Park i det sydlige Thailand. Hotellet er m...

  Læs mere
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Thailand

Interesseret i en rejse til Thailand?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Thailand!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: