65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

En safarirejse til Botswana vil uden tvivl give jer storslåede oplevelser. Oplev bl.a. Okavango-deltaet og Chobe National Park som byder på unikke natur- og dyreoplevelser.

Botswana er en perle i Afrika og et helt unikt og storslået rejsemål for jer, som søger en autentisk Afrika-oplevelse. BENNS' safarirejser i Botswana tager jer med på opdagelse i dette fantastiske og meget lidt turistede safariland, som har et helt enestående og mangfoldigt dyreliv og som samtidig byder på masser af anderledes og fængslende naturoplevelser.

Udover Okavango og Chobe er der flere safarioplevelser i områder som Moremi Game Reserve, Makgadikgadi Pans og Kalahari ørkenen.

At vælge en safarirejse i Botswana med BENNS er ensbetydende med masser af eksotiske udflugter, usædvanlige oplevelser og et hav af uforglemmelige minder i bagagen. Mød den gæstfrie lokalbefolkning, oplev den lokale kultur på nært hold og se den pragtfulde savanne og de vilde dyr, der beboer den.

Safari i Botswana henvender sig til jer, som ønsker en spændende og fri men samtidig praktisk og veltilrettelagt rejseoplevelse, som garanterer I får den fulde oplevelse af alt det skønne, Botswana har at tilbyde.

Uanset om I har rejst i Afrika før, eller om det er jeres første møde med dette fascinerende kontinent, kan vi varmt anbefale en safarirejse i Botswana, som byder på eventyrlige oplevelser for enhver smag og taler til alle sanserne.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse til Botswana. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vore safarirejser

Løver - Safari i Botswana
Løver - Safari i Botswana