65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Elefanternes trompet, hyænernes hylen eller løvernes brølen. På en safarirejse i Afrika kommer I helt tæt på kontinentets enorme vidder, massive dyreliv og helt særlige natur. BENNS' rejser til Afrika herunder safarirejser er skræddersyet til at give jer den bedst mulige oplevelse med bedst mulig tid til en særdeles gunstig pris.

En safarirejse i Afrika er en meget anderledes oplevelse i forhold til næsten alle andre rejsetyper. Afrika er i tillæg og uden diskussion verdens mest farvestrålende kontinent med mulighed for unikke oplevelser for alle sanser, ikke kun dyreoplevelser.

Safarirejser til Kenya og Tanzania

Tanzania og Kenya er de mest kendte safarilande i det østlige Afrika, og med god grund, da det er her, at man finder de enorme flokke af vilde dyr. Det er så også her, at de fleste turister kommer af samme årsag.

En safari er en sansemættende oplevelse. Der er ikke noget, som kan få adrenalinen til at køre, som når man oplever en løvejagt fra første parket, når man for første gang ser den graciøse giraf nippe frokost fra træernes top, eller når man oplever flodhesteungernes legen i vandhullet omgivet af lyserøde flamingoer og lynhurtige gazeller som tilskuere.

Safari og Game Drives er naturligt hovedaktiviteten på en safarirejse i Afrika, men også naturen og kulturen er betagende og mindeværdig. Her skal vi liste nogle af de unikke seværdigheder, I vil møde i Østafrika:

Den helt særlige dyreoplevelse i Østafrika: Vildtvandringen

Serengeti og Masai Mara er de to mest kendte safariområder i Afrika. Parkerne grænser op til hinanden adskilt af Mara-floden. Udover det normale dyreliv og den umådeligt smukke natur, man finder her, er disse to parker også hjemsted for en årligt tilbagevendende begivenhed, der slår alt andet inden safari: Vildtvandringen

Vildtvandringen er det årlige skue hvor et par millioner gnuer og zebraer i en instinktiv cyklus bevæger sig efter, hvor der er græs og vand. 

Enorme flokke drager fra Serengeti-sletten op mod Masai Mara i juli og drager retur mod Serengeti i oktober. For dyrene er der tale om en særdeles farefuld rejse, idet sultne rovdyr venter alle vegne - til lands såvel som til vands.Mange lader livet, når floden Mara skal krydses, - her venter de glubske krokodiller!

Et fantastisk skue som tiltrækker ikke blot mange turister, men også TV-stationer, som har lavet mange dyrefilm om dette årligt tilbagevendende og helt unikke skue. En helt igennem vild oplevelse, og vil man opleve det, skal man være meget tidligt ude med bestilling af sin rejse!

Hør hos BENNS om mulighederne for at komme til at opleve dette magiske dyreteater. Vildt, til tider voldsomt, altid fascinerende. Vildtvandringen er safari i Afrika, når det er bedst.

Kom tæt på Vildtvandringen med vores Tanzanias Horisonter, hvor I vil opleve gnuerne kælve i Ndutu i Tanzania.

Safarioplevelser i Uganda

I Uganda og Rwanda kan man få helt unikke safarioplevelser, ulig andre steder i verden. Det er nemlig her at man finder de udrydningstruede bjerggorillaer. Et yderst sjældent syn, og kun noget få hvert eneste år får lov til at opleve. Men en oplevelse for livet.

I Uganda er der ligeledes mulighed for at opleve chimpanser i deres naturlige omgivelser. Kontak os for rejser til disse to særlige lande.

Med BENNS har I muligheden for at opleve det helt unikke skue, det er, at vandre i regnskoven uden anelse om, hvor gorillaerne er, OG så pludselig faktisk stå ganske få meter fra en lille familie af bjerggorillaer. Vi kan love, så bliver der helt stille!

Se en af vores safarirejser i Uganda her

Safarirejser i det sydlige Afrika

Det sydlige Afrikas lande byder på mindst lige så betagende safari som i det østlige Afrika. Her ser man typisk ikke de enorme flokke af dyr som i Kenya og Tanzania, men safarioplevelserne er nok at højere kvalitet og mere varieret. Lande som Botswana og Namibia byder på helt særegne dyre- og naturoplevelser og Sydafrika byder på både safari, storby og enestående natur. Det sydlige Afrika højdepunkter er mange. Her skal vi nævne de mest oplagte:

Kombinér safarirejsen i Afrika med badeferie

Efter en omgang med så intense og fantastiske natur- og dyreoplevelser kan nogle dages afslapning ved havet være befriende til at sunde sig lidt på og lige meget, hvilke safarirejser I vælger, er der rig mulighed for dette, inden turen igen går hjemad. Der er flere muligheder for badeferie i Afrika i kombination med en safarirejser:

Hos BENNS er vi altid behjælpelige med at skræddersy safarirejser helt efter dit ønske.

Når I vælger safarirejser, vil I uden tvivl komme hjem med kufferten fyldt af fantastiske rejseminder, som bliver hos jer for livet.

Rejser til Afrika med BENNS betyder en masse autentiske oplevelser, så book din rejse i dag!

I BENNS er vi eksperter i at skrædder rejser til hele verden også safarirejser i Afrika. Ring til os og få en snak med vores rejseeksperter om mulighederne for at få arrangeret lige netop jeres rejse. 

Safarirejser i Kenya, Masai folket
Safarirejser i Kenya, Masai folket
Safarirejser i Uganda, bjerggorillaer
Safarirejser i Uganda, bjerggorillaer