65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Elefanternes trompet, hyænernes hylen eller løvernes brølen. På en safarirejse får I et ganske særligt indblik i den vilde naturs dyreliv og kommer helt tæt på. Rejser til Afrika herunder safarirejser med BENNS er planlagt efter at giver jer den bedst mulige oplevelse med bedst mulig tid til laveste pris.

Safarirejser til Kenya og Tanzania

Tanzania og Kenya er de mest kendte safarilande i det østlige Afrika, og med god grund, da det er her, at man finder de enorme flokke af vilde dyr. Det er så også her at de fleste turister kommer af samme årsag.

En safari er en sansemættende oplevelse. Der er ikke noget som kan få adrenalinen til at køre, som når man oplever en løvejagt fra første parket, når man for første gang ser den graciøse giraf nippe frokost fra træernes top eller når man oplever flodhesteungernes badeleg i vandhullet omgivet af lyserøde flamingoer og lynhurtige gazeller som tilskuere.

Safari og Game Drives er naturligt hovedaktiviteten på en safarirejse i, men også naturen og kulturen er betagende og mindeværdig. Her skal vi liste nogle af de unikke seværdigheder I vil møde i Østafrika:

  • Masai Mara Game Reserve. Den ultimative safaripark.
  • Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg
  • Ngorongoro krateret
  • Serengetis enorme vidder og savanne
  • Masai folkets nomadekultur 
  • Safarirejser til det sydlige Afrika
  • Safari rejser i det sydlige Afrika

Den særlige safarioplevelse i Østafrika

I Uganda og Rwanda kan man få helt unikke safarioplevelser, ulig andre steder i verden. Det er nemlig her at man finder de udrydningstruede bjerggorillaer. Et yderst sjældent syn, og kun noget få hvert eneste år får lov til at opleve. Men en oplevelse for livet.

I Uganda er der ligeledes mulighed for at opleve chimpanser i deres naturlige omgivelser. Kontak os for rejser til disse to særlige lande.

Safarirejser i det sydlige Afrika

Det sydlige Afrikas lande byder på mindst lige så betagende safari som i det østlige Afrika. Her ser man typisk ikke de enorme flokke af dyr som i Kenya og Tanzania, men safarioplevelserne er nok at højere kvalitet og mere varieret. Lande som Botswana og Namibia byder på helt særegne dyre- og naturoplevelser og Sydafrika byder på både safari, storby og enestående natur. Det sydlige Afrika højdepunkter er mange. Her skal vi nævne de mest oplagte:

Kombinér safarirejsen i Afrika med badeferie

Efter en omgang med så intense og fantastiske natur- og dyreoplevelser kan nogle dages afslapning ved havet være befriende til at sunde sig lidt på og lige meget, hvilke safarirejser I vælger, er der rig mulighed for dette, inden turen igen går hjemad. Der er flere muligheder for badeferie i Afrika i kombination med en safarirejser:

Hos BENNS er vi altid behjælpelige med at skræddersy safarirejser helt efter dit ønske.

Når I vælger safarirejser, vil I uden tvivl komme hjem med kufferten fyldt af fantastiske rejseminder, som bliver hos jer for livet.

Rejser til Afrika med BENNS betyder en masse autentiske oplevelser, så book din rejse i dag!

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Afrika. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen. 

Safarirejser i Kenya, Masai folket
Safarirejser i Kenya, Masai folket
Safarirejser i Uganda, bjerggorillaer
Safarirejser i Uganda, bjerggorillaer