65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Om rejsen

Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande, hyggelige hoteller og lækre resorts. Men der er en rigtig god grund til, at De Dansk Vestindiske Øer er det mest populære rejseland for den Danske befolkning.

Det er fascinationen af kombinationen af historiens vingesus og caribisk mentalitet, hvor man kan opleve danske gadenavne, dansk mad og dansk arkitektur bliver fortolket i et tropisk klima. Øerne er et klart bevis på den danske rejselyst, lige fra for 400 år siden og til nu.

Men der er mange flere grunde til at tage hertil. I har muligheden for at blande rig historie, mangfoldig kultur, billedskøn natur, lækkert mad, gode cocktails, luksus og muligheden for at se de tydeligt forskellige øsamfund. 

Fra-pris pr. person kr. 11.948,-
 • Fly København/Billund-St. Thomas-St. Croix-København/Billund
 • Skatter og afgifter
 • 3 nætter på Galleon House Bed & Breakfast Inn*** på St. Thomas inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Company House*** på St. Croix
Se priser

Dagsprogram

 • Dag 1: Danmark - St. Thomas

  Efter flyrejsen tjekkes der ind på det dejlige bed & breakfast Galleon House. Herfra er det nemt at komme rundt i byens hovedstad Charlotte Amalie som byder på mange historiske steder, shopping og restauranter. 

  Overnatning: Galleon House Bed & Breakfast Inn

 • Dag 2 - 3: St. Thomas

  St. Thomas er hjemsted for hovedstaden Charlotte Amalie. Her findes mange historiske bygninger i hele downtown som tager de besøgende tilbage til den danske tid, hvor byen havde en travl havn som summede af handel med alverdens varer. De moderne tilføjelser af taxaer, butikker, souvenir sælgere og krydstogtskibe i havnen minder en om, at det er turismen, der i dag driver økonomien på øerne.

  Charlotte Amalie er hjemsted for næsten halvdelen af øernes 51.000 indbyggere.
  St. Thomas er i vid udstrækning bjergrigt. Mange veje rundt om øen tilbyder fantastisk panoramaudsigt over øen og havet. Blandt bakkerne på St. Thomas og langs strandene finder du et udvalg af overnatningsmuligheder, feriesteder, historiske kroer, gæstehuse, ferielejligheder, villaer og ejerlejligheder.

  St. Thomas er en vand-elskers paradis. Her er der rig mulighed for et par strand dage, snorkling, dykning, windsurfing, kitesurfing, sejlads, fiskeri, kajak og paragliding. På land kan du spille en runde golf, tage en ø-tur, se nogle seværdigheder, tage rundt på historiske steder i downtown og gøre nogle gode indkøb. Om aftenen kan du uden tvivl finde en bar eller restaurant med happy hour og måske fange noget levende musik og spise middag med en sublim udsigt!

  Overnatning: Galleon House Bed & Breakfast Inn

 • Dag 4: St. Thomas - St. Croix

  I dag skal I flyve fra St. Thomas og videre til St. Croix, hvor I også har god tid til at gå på opdagelse. Afhængig af hvornår jeres fly afgår fra St. Thomas, har I tid til at tage en sidste dukkert, eller et sidste kig i Charlotte Amalie. Nyd aftenen i Christiansted, hvor I skal bo. Byen blev grundlagt i 1773 og er opkaldt efter Kong Christian 6. af Danmark-Norge. 

  Lander I tidligt på dagen, kan vi anbefale jer at besøge fortet Christiansværn, som er det bedst bevarede af de fem tilbageværende danske forter på de Dansk-Vestindiske Øer.

  Overnatning: Company House

 • Dag 5 - 8: St. Croix

  Gå på udforskning i en kirke fra danskernes tid på øen, eller tag en slentretur igennem gader og stræder i Christianssted om formiddagen. Slap af på stranden om eftermiddagen, og nyd en dejlig middag om aftenen. Sådan vil dagene hurtigt gå for besøgende på St. Croix. Pga. den unikke historie og smukke natur vil et besøg her altid være noget helt specielt.

  Det er også let at få tilfredsstillet smagsløgne på St. Croix. Her er også et væld af Restauranter, caféer og pizzeriaer, hvor du kan prøve alt fra fransk til thai og det caribiske fusionskøkken.

  Aftenen er lige så spændende som dagen. På øen finder du en lang række spillesteder, teatre og kunst- og vinevents. Og hvis du føler dig rigtig heldig, så tag på de vestindiske øers eneste casino.

 • Dag 9 -10: Hjemrejse - Danmark

  Det er blevet tid til at tage afsked med øerne som tidligere var dansk. I bliver kørt til lufthavnen og afhængig af afrejsetidspunkt kan der være tid til  den sidste strandtur, en frokost i byen eller det sidste shopping.

  I lander i Danmark på dag 10.

Christiansfort på St. Croix
Christiansfort på St. Croix
Strand på St. Thomas
Strand på St. Thomas

Priser

Kontakt os og vi skræddersyer rejsen til jeres behov. I bestemmer selv rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
Fra-priser pr. person
Rejseperiode Maj - juni
2 voksne 11.948,-

I mange tilfælde skal der påregnes en overnatning i Miami på udrejsen. (Denne overnatning er ikke inkluderet i prisen)

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly København/Billund-St. Thomas-St. Croix-København/Billund
 • Skatter og afgifter
 • 3 nætter på Galleon House Bed & Breakfast Inn*** på St. Thomas inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Company House*** på St. Croix
 • Afgift til Pakkerejsegarantifonden
 • Reservationsgebyr
Prisen inkluderer ikke:
 • Lufthavnstransfer
 • Øvrige udflugter
 • Øvrig forplejning
 • • Afbestillings- og rejseforsikringer