65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Kaikoura

Kaikoura finder du på Sydøen, og byen og området er en populær turistattraktion med et mangeartet havliv. Det er f.eks. her, I tager hen for at se på sæler, hvaler og delfiner. Sidstnævnte er der også mulighed for at svømme med.

 

Det kulinariske

På madsiden er den største delikatesse i Kaikoura Crayfish. Fisken smager lidt lige som hummer og er byens flagskib. Men det stopper ikke her. Området har alt, hvad hjertet begærer inden for havets koloniale lækkerier, og I får en Fish & Chips i Kaikoura, som smager helt unikt og ikke findes bedre andre steder på kloden.

 

Oplev albatrosser og gå på bjergvandring på Mount Fyffe

Der er få steder i verden, hvor der er så meget vildt dyreliv, som der er i og omkring Kaikoura. Hvaler, delfiner, pingviner, sæler, albatrosser og meget mere er blot nogle af de dyr, som I kan se. Her kan I nyde det uberørte landskab og leve i et med hinanden.

Det er også i området ved Kaikoura, I kan opleve fugle, som normalt befinder sig til havs. Især albatrossen er fascinerende. Nogle af albatrosserne når et imponerende vingefang på næsten 3,5 meter, og når de svæver i luften, ser det nærmest majestætisk ud.

Når I er i området, bør I tage en vandretur på bjergenes vandrestier. Her er især stierne på Mount Fyffe anbefalelsesværdige. Fra Mount Fyffe er der panoramaudsigt over Kaikoura halvøen.

I dag har området forvandlet sig til et sted, som mange rejsende ønsker at besøge. Der er kommet et stort udvalg af hyggelige og lækre hoteller, som sammen med de ubeskrivelige natur- og dyreture, gør stedet til en sand perle.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Kaikoura. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Der er mulighed for at se delfiner ved Kaikoura
Der er mulighed for at se delfiner ved Kaikoura
Naturen er smuk ved Kaikoura
Naturen er smuk ved Kaikoura
Kaikoura
Kaikoura
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: