Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Litchfield National Park

Syd for Darwin ligger nationalparken Litchfield med en smuk overdådig natur, store brusende vandfald og idylliske bademuligheder ved de små klippesøer. Litchfield ligger 130 km. syd for Darwin og er mindre proppet med turister end Kakadu National Park. Hovedbyen hedder Batchelor, hvor I både finder hoteller og campingpladser. Det meste af nationalparken er med asfalterede veje, så det er let at komme rundt.

Området har en stor tradition for aboriginerkulturen, og inde i Litchfield National Park kan I opleve mange hellige aboriginer monumenter.

 

Svøm i søer og under vandfald

Det bedste sted at bade er ved Florence Falls, hvor I kan nyde den storslåede udsigt ned over området højt oppefra. I kan også gå en tur ned igennem den smukke og fortryllende skov langs en rislende bæk til bunden af et af de store vandfald. Og får I en trang til at gå ind under det brusende vandfald, kan I uden problemer tage jer en forfriskende dukkert. Om I vil friskes op med en kold dukkert, eller om I bare vil ligge og dase i dejligt varmt vand, så kan I det.

Der findes både lune og kolde klippesøer til enhver smag. Vandtemperaturen afhænger af om vandet løber gennem åbent landskab, hvor det kan blive varmet op eller gennem skov med kølig skygge. Så afhængig af hvilken temperatur I foretrækker, kan I proaktivt finde en klippesø, der passer. Lige midt i paradis.

Så har I mod på en afslappende dag med vand og idyllisk landskab, så er Litchfield National Park bestemt værd at besøge. Ud over naturens selvskabte luksusomgivelser giver området en interessant indsigt i aboriginernes kultur og historie.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Litchfield National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Se de mange termitbo i Litchfield National Park
Se de mange termitbo i Litchfield National Park
Nyd naturen i Litchfield National Park
Nyd naturen i Litchfield National Park
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: