65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Kakadu National Park

Kakadu National Park er Australiens største nationalpark med et areal, der svarer til halvdelen af Danmarks. Parken ligger 250 km. øst for Darwin og byder på noget af det bedste af australsk natur og kultur. Tager man på en rejse til Kakadu National Park vil man få utrolige oplevelser!

Ved Nourlangie Rock og Ubirr Rock kan I se gamle klippemalerier fra aboriginere. Nogle af dem er 30-40.000 år gamle og blevet brugt gennem mange gennerationer til at lære fra sig om deres åndevæsner og om livets dagligdag med jagt m.m.

 

Kakadu National Park

I Kakadu findes der to utroligt smukke vandfald, der ligger tæt på hinanden i det sydlige Kakadu. Jim Jim Falls er 215 m. højt og kan kun nås ved hjælp af en firehjulstrukken bil ad en 57 km lang jordvej. Vejen er desværre lukket i regntiden i perioden november-april, hvor vandfaldene er smukkest. 9 kilometers gang fra Jim Jim Falls ligger Twin Falls, hvor to vandløb næsten løber sammen i et vandfald. Turen er alle anstrengelserne værd, og det kan belønne sig skiftevis at svømme og gå dertil. Twin Falls rammer en palmeklædt strand, der gør hele scenografien til en af verdens smukkeste steder.

Når I rejser rundt i Kakadu National Park, kan I også opleve store skovbrænde. Dette er ret almindeligt på visse tider af året, hvor lynnedslag sætter ild til skovene. Hvert år brænder en tredjedel af Kakadu National Park som en naturlig cyklus, der er med til at rense ud i skoven. En klog lille fugl med kælenavnet Fire Bird, finder små kviste med ild i, og flyver rundt og sætter ild til flere steder. På den måde jagter den små insekter op fra deres gemmesteder under jorden, og middagen er serveret.

Rundt omkring i Kakadu National Park finder I også smukke søer. Yellow Waters er en af de meget populære søer. Her er bl.a. Crocodile Dundee optaget.

 

Vejen til Kakadu National Park

På vej ind til Kakadu National Park, fra Darwin, kommer I gennem Wetkands, som er et kæmpe sump område. Langs vejen støder I på skilte med krydsende krokodiller. Der hvor vejen krydser den krokodillefyldte Adelaide River, arrangeres der sejlture med "Jumping Crocodiles". Bådene sejler ned ad floden og får kæmpe krokodiller til at springe op ad vandet efter store kødstykker. En krokodille kan med et enkelt slag med halen springe så højt, at kun halen er under vandet.

På den anden side af Kakadu National Park ligger Arnheimland, der er et kæmpe aboriginer-område med adgang forbudt for turister. Her lever aboriginerne, som de har gjort i tusindvis af år. Nord for Arnheimland ligger Cobourg, der er tilladt for turister. Vejen dertil går gennem Arnheimland, og det er kun tilladt at opholde sig på vejen dertil. Turen til Cobourg kræver en firehjulstrukket bil samt en tilladelse, som skal bestilles mindst et år inden, og der gives kun ganske få tilladelser. I kan også blive fløjet ind til Cobourg til en lille 5-stjernet ferieby. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Kakadu National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Twin falls i Kakadu National Park
Twin falls i Kakadu National Park
Termitbo i Kakadu National Park
Termitbo i Kakadu National Park
Jim Jim Falls i Kakadu National Park
Jim Jim Falls i Kakadu National Park
Kakadu National Park
Kakadu National Park
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: