65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Hunter Valley

I Hunter Valley fremstilles noget af landets bedste vin og det er bestemt værd at smage på på en rejse til Hunter Valley. De første vinstokke blev plantet i dalen i 1832, og det er hovedsageligt druerne Shiraz, Sémillon og Cabernet Sauvignon, der befinder sig godt i Hunter Valley. Her ligger i dag over 50 vingårde, og de fleste af gårdene ligger omkring byen Cessnock. Vingårdene kan besøges året rundt, og byder på vinsmagning.

 

Hunter Valley - meget mere end kun vin

Hunter Valley er meget mere end vinmarker, vingårde og vinsmagning. Her finder I både hesteridning, luftballoner, faldskærmsudspring, golfbaner, spa, mountain biking og meget mere. Hunter Valley er det tætteste sted på Sydney, hvor man kan flyve i varmluftsballon og springe i faldskærm.

Er I til specielle oplevelser, kan I lære at lave mad på Hunter Valley Cooking School, hvor I kan lære at lave en ny madkultur og efterfølgende nyde det dejlige måltid, som I selv har lavet.

Fra Hunter Valley og videre til Blue Mountains går den direkte vej gennem et smukt og øde bush-landskab, som I bør sætte en hel dag af til at nyde. Hunter Valley ligger blot 160 km fra Sydney, og det tager kun 3 timer at køre dertil. Den smukke dal med vinmarkerne er et af de mest populære turistområder omkring Sydney. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Hunter Valley. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Rejser til Hunter Valley
Rejser til Hunter Valley

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Hunter Valley Resort

    Hunter Valley Resort er et familievenligt resort, der fungerer som den perfekte indgangsport for jer, som vil opleve nogle af områdets prisvindende vingårde....

    Læs mere
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: