65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Sydney

Sydney, hovedbyen i staten New South Wales, er Australiens største by og uden tvivl en af verdens smukkest beliggende byer. Sydney er for danskere uløseligt forbundet med det smukke operahus, der blev tegnet af Jørn Utzon i 1957. Projektet med opførelsen af operahuset løb løbsk økonomisk, og pga. uenighed om økonomiske kompromiser forlod Jørn Utzon projektet i 1966 og er aldrig vendt tilbage til Sydney.

Ikke desto mindre er Operahuset blevet et landemærke for Australien og Sydney og et ikon, der er let genkendeligt og tiltrækker rejsende fra hele verden. Sydney er dog meget mere end Operahuset.

Historisk set er byens fortid knap så glamorøs, idet det var engelske straffefanger, der blev sendt til området helt tilbage i det 18. århundrede, godt hjulpet på vej af James Cook's anbefaling. Fangerne hjalp til med at bygge Sydney og fik gradvist mere og mere frihed.

 

The Rocks

Sydneys historiske område hedder the Rocks og ligger klods op af den store bro, Harbour Bridge. Her kan I stadig fornemme fordums stemning og atmosfære. Et spændende område - i dag med masser af hyggelige caféer og restauranter.

 

Sydney Harbour Bridge

Tæt på at være lige så ikonisk for byen som Operahuset. De to bygninger er som fod i hose. Harbour Bridge popper i hvert fald en gang om året op i alle bevidsthed, når der vises billeder fra nytårsaften i Sydney. Her er broen omdrejningspunktet for festlighederne. Vil I have en mavekildrende oplevelse er Harbour Bridge stedet. Tag med på en gåtur på toppen af broens jernstruktur og nyd en helt unik udsigt over Sydney. Men ikke for svage sjæle!

 

Darling Harbour

Livligt havneområde. Rundt om Darling Harbour ligger restauranterne tæt med en utrolig hyggelig atmosfære, særligt om aftenen. Den ene side af området er tilegnet et stor indkøbscenter og for enden af havnen ligger et stort IMAX Theatre, der på et kæmpe biograflærred viser imponerende film i 3D, som skal ses gennem specielle 3D-briller. Her findes også et gammelt sejlskib og et krigsskib, som er åbent for offentligheden.

 

Circular Quay

Sydneys centrale område, hvor stort set alle transportforbindelser ender og begynder. Her er altid masser af liv, både der afgår til Manly, både til havnerundfart m.m. Og ikke langt herfra finder I både Operahuset, Harbour Bridge og The Rocks.

 

Manly

Vi I have en herlig oplevelse så tag til Manly. I kan sejle dertil på 30 min. Manly er en utrolig charmerende kystby beliggende på en halvø, hvor også Sydney Harbour National Park findes. Manly er omgivet af hav på 3 sider og med udsigt til Sydney Harbour. Fantastisk. Manly byder på intet mindre end 18 skønne strande, over 100 restauranter og caféer og mere end 30 aktiviteter og attraktioner.

 

Royal Botanic Gardens

Lige midt i Sydney i umiddelbar nærhed af Sydney Opera House finder I Royal Botanic Gardens. Det er gratis at komme ind i Sydneys grønne hjerte, hvor store palmelunde imponerer på lige fod med den betagende udsigt til Operahuset og havneområdet.

 

Strandene i Sydney

Sydney har hele 30 strande, der alle let kan nåes med offentlige transportmidler. Strandene er alle spærret af med hajnet just in case, for der er hajer i de australske farvande. Sydneys mest berømte strand er Bondi Beach sydøst for Sydney. Af andre strande kan nævnes Coogee Beach, Palm Beach, Curl Curl og Ocean Beach.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Sydney. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her. 

Det smukke operahus i Sydney
Det smukke operahus i Sydney
The Rocks - Rejser til Sydney
The Rocks - Rejser til Sydney
Fantastiske Sydney
Fantastiske Sydney
Besøg Bondi Beach
Besøg Bondi Beach
Sydney
Sydney

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Rydges Sydney Central Hotel

  Rydges Sydney Central Hotel ligger bekvemt i Surry Hills lige ved siden af Sydney Central Station. Hotellet ligger nær Hyde Park og alle Sydneys attraktioner...

  Læs mere
 • Rydges World Square

  Rydges World Square er et rigtig godt hotel, der ligger ganske centralt i Sydney ved World Square området. Herfra er der ikke langt til byens kommercielle di...

  Læs mere
 • QT Hotels, Sydney

  QT Hotels er et moderne foretagende med stærke rødder i historien. Midt i Sydney udgør det historiske Gowings and State Theatre nu QT Sydneys moderne og farv...

  Læs mere
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: