65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Canberra

Rejs til Canberra, Australiens hovedstad og få spændende oplevelser. Canberra og ligger i sit eget lille territorium på 2340 km2 i en dal i New South Wales. Inden Canberra blev hovedstad havde Sydney og Melbourne længe kæmpet om titlen, og løsningen blev en placering midt i mellem de to byer. Man fandt en øde plet i en dal og udstedte en arkitektkonkurrence om byens udseende. Der er mange grunde til at rejse til Canberra.

 

Spændende bygninger i Canberra

Byen er simpelthen designet til at være hjemsted for Parlamentet, og næsten hver tredje indbygger arbejder for Parlamentet, forbundsregeringen og landets centraladministration. Selvom man grundlagde Canberra i 1913 kunne man først i 1927 flytte Parlamentet fra Melbourne, som indtil da havde været hovedstad. Den nye Parlaments bygning ligger på Capital Hill og blev bygget på nationens 200 år i 1988.

Royal Australia Mint ligger i Denison Street i forstaden Deakin. Det er en af verdens mest moderne pengefabrikker, der også producerer penge til andre lande. På møntfabrikken kan I se en meget sjældent samling af mønter.

I Canberra er alle ambassaderne, 70 i alt, samlet i en forstad. Det særlige ved området er, at hver ambassade er bygget i landets egen byggestil, og derfor er ambassadekvarteret blev en helt turistattraktion.

Fokus på historien

Ønsker I at dykke længere ned i Australiens historie kan I besøge National Library of Australia, hvor I bl.a. finder en kopi af James Cooks logbog fra hans første rejse til Australien i 1768-71, hvor han var den første hvide mand, der trådte australsk jord og hvor han udforskede og kortlagde hele Australiens østkyst fra Sydney til Cape York.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Canberra. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Udsigt fra War Memorial mod Parlamentet
Udsigt fra War Memorial mod Parlamentet
Canberra
Canberra
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: