65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Komfort, afslapning og sikkerhed - din garanti på busrejser i Europa

En busrejse i Europa er en nem måde at rejse på. Ønsker I komfort, afslapning og sikkerhed på rejsen? Så er busrejser med garanti det helt rigtige for jer. I skal ikke tænke på andet end at nyde turen og glæde jer til du når frem til destinationen. Uanset hvem I rejser med, kan I bruge tiden på at hygge jer undervejs på jeres busrejse og planlægge jeres dage i en af de europæiske storbyer.

Vi har arrangeret billige busrejser siden 1963 og benytter os kun af leverandører som vi har tillid til, og som kan udføre opgaven efter vores krav.

Busrejser til Berlin

Vi tilbyder busrejser til en af Europas mest interessante og eftertragtede storbyer - nemlig Berlin.

At tage på en busrejse til Berlin er helt oplagt. Det tager kun 8 timer at komme til den smukke storby, og så skal I ikke tænke på at køre rundt selv inde i byen, finde vej og parkeringsplads. Altsammen noget som kan virke meget stressende, hvis man ikke er vant til at køre i storbyer. Derudover er det skønt at kunne komme til en by med så megen historie, smukke seværdigheder, hyggelige cafeer og gode shoppingmuligheder, og bruge alt lige fra 3 - 5 dage på dette. Uanset hvor tit, man har været i Berlin, så bliver man aldrig færdig med at udforske den spændende by.

Berlin Welcome Cards

Vi kan også tilbyde Berlin Welcome Cards, som giver fri adgang til transport med busser, S-bahn og U-bahn i centrum af Berlin. Sammen med kortet er der også rabatmuligheder på forskellige museer, seværdigheder, restauranter med mere.

Busrejser til grupper

Vi har siden 1963 arrangeret studierejser og grupperejser med bus til hele Europa. Vi kender derfor til alle de krav som I har som gruppe, og kan derfor efterkomme næsten alle de ønsker og behov I måtte have. Vi tilbyder busrejser til alle destinationer i Europa, og kan skræddersy tilbud til jer med henblik på de ønsker I har til indkvartering, program med mere. Vi kan tilbyde billige løsninger indenfor busrejser, så I har egen bus under hele turen. På denne måde kan I også nemmere planlægge arrangementer og studiebesøg udenfor byen, hvis dette måtte ønskes. Vi sidder klar til at hjælpe jer med både rådgivning og tilbud på rejsen.

Læs mere om studieture.

Læs mere om tema- og firmarejser.

Busrejser i Europa
Busrejser i Europa
Busrejser til Berlin - Busrejser i Europa
Busrejser til Berlin - Busrejser i Europa
Busrejser i Europa
Busrejser i Europa